1. Početna
  2. Kava
  3. Kafetijere i dodaci

Bialetti Oceana Moka Express kafetijera, 6 šalica

Bialetti
  • Šifra: 8006363011631
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: aluminij
  • Dimenzije: 250 ml
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Bialetti
  • Cijena: 37,50 € (282,54 kn)

Opis

Bialetti je povezao ikoničnu Moka Express kafetijeru s Oceanom, svjetskom organizacijom posvećenom zaštiti oceanskih ekosustava koja usmjerava pozornost na onečišćenje plastikom za jednokratnu upotrebu. Moka Express je kafetijera (aparat za izradu kave) koja ima 100% ekološki održiv sustav pripreme kave - takozvani Zero Waste. Jedini proizvedeni otpad je talog od kave koji je 100% biorazgradiv i kompostibilan. Nadalje, za pranje ove kafetijere nisu potrebni kemijski deterdženti. I posljednje, ovaj aparat za kavu traje najmanje 10 godina, što predstavlja tkzv. zelenu investiciju.

Kako bi vaša kafetijera dugo godina ostala ispravna preporučuje se ručno pranje toplom vodom bez kemijskih deterdženata. Također, kafetijere su namijenjene isključivo korištenju vode i kave, nikada u njih nemojte ulijevati druge tekućine osim vode ni stavljati ništa osim kave. Neka vaša Bialetti kafetijera uvijek bude dobro zatvorena, ispravna i neoštećena kada ju upotrebljavate.

Tehničke karakteristike

Kako bi vaša kafetijera dugo godina ostala ispravna preporučuje se ručno pranje toplom vodom bez snažnih deterdženata. Također, kafetijere su namijenjene isključivo korištenju vode i kave, nikada u njih nemojte ulijevati druge tekućine osim vode ni stavljati ništa osim kave. Neka vaša Bialetti kafetijera uvijek bude dobro zatvorena, ispravna i neoštećena kada ju upotrebljavate.

Način pripreme moka kave

Ovisno o veličini moka posude, uliti hladnu vodu do naznačene oznake na otvoru na donjem dijelu posude. Kavu rahlo usite u za to predviđeno sito. Kava se kuha na temperaturi vrenja do završetka ekstrakcije. Nemojte stavljati vatru na najjače. Radi očuvanja arome kave kafetijeru je nakon kuhanja potrebno maknuti s vatre. Prije prve upotrebe, kafetijeru dobro isperite vodom i napravite prvu pripremu kave koju potom bacite.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi