1. Početna
  2. Kava
  3. Kafetijere i dodaci
Bialetti New Moka kafetijera, 6 šalica

Bialetti New Moka kafetijera, 6 šalica

Bialetti
  • Šifra: BL0006946
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Materijali: aluminij/čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Bialetti
  • Cijena: 519,00 kn

Opis

Funkcionalna kombinacija materijala čini ovu kafetijeru jedinstvenom i neponovljivom: aluminijski spremnik osmerokutnog oblika predstavlja tradiciju i kontinuitet s povijesnom Moka Express kafetijerom, dok je njeno čelično dno pogodno i za indukcijske štednjake. Jednostavno čišćenje sigurnosnog ventila. Nije pogodno za perilicu posuđa.

Kako pripremiti savršeni espresso?

1. Započnite ulijevanjem vode sobne temperature u kotao Moka kafetijere, do razine sigurnosnog ventila. Kako vaša kava ne bi postala previše vodenasta, nemojte je puniti preko ove razine.
2. Sada odaberite željenu mješavinu mljevene kave. Oprez! Smjesa mora biti posebno mljevena za Moka kafetijeru i ne pretjerano fina. Obilno napunite lijevak, bez pritiskanja kave.
3. Mala tajna? Regulirajte vatru na nisku i dajte si vremena, jer vrijedi pričekati nekoliko minuta duže kako biste mogli uživati u izvrsnoj kavi. Kada se kava potpuno podigla u sabirnu komoru, isključite vatru.
4. Sada slijedi ključni trenutak - kušanje. Kako biste u potpunosti uživali u aromama, savjetujemo vam da kavu pijete čim se ulije u šalicu.

Tehničke karakteristike

Indukcijska. Kapacitet 280 ml, za 6 šalica.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi