1. Početna
  2. Kava
  3. Kafetijere i dodaci

Bialetti New Brikka kafetijera, 4 šalice

Bialetti
  • Šifra: BL0007314
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna/crna
  • Materijali: aluminij
  • Dimenzije: 170 ml
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Bialetti
  • Cijena: 55,00 € (414,40 kn)

Opis

U Bialetti-u kažu kako je ovo jedina kafetijera koja može napraviti kremasti espresso baš kao i profesionalni aparati, zahvaljujući novo dizajniranom sustavu stvaranja kreme i novom ventilu. Za optimalno pripremljen espresso kafetijeru zagrijavajte na umjerenoj vatri, nikada ne pritišćite kavu u filteru, dobro zatvorite poklopac i uvijek stavite ispravnu dozu vode.

Tehničke karakteristike

Kako bi vaša kafetijera dugo godina ostala ispravna preporučuje se ručno pranje toplom vodom bez snažnih deterdženata. Također, kafetijere su namijenjene isključivo korištenju vode i kave, nikada u njih nemojte ulijevati druge tekućine osim vode ni stavljati ništa osim kave. Neka vaša Bialetti kafetijera uvijek bude dobro zatvorena, ispravna i neoštećena kada ju upotrebljavate.

Način pripreme moka kave

Ovisno o veličini moka posude, uliti hladnu vodu do naznačene oznake na otvoru na donjem dijelu posude. Kavu rahlo usite u za to predviđeno sito. Kava se kuha na temperaturi vrenja do završetka ekstrakcije. Nemojte stavljati vatru na najjače. Radi očuvanja arome kave kafetijeru je nakon kuhanja potrebno maknuti s vatre. Prije prve upotrebe, kafetijeru dobro isperite vodom i napravite prvu pripremu kave koju potom bacite.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi