1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Blenderi

Berlinger Haus samostojeći električni blender sa staklenom posudom

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9284
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: carbon pro metallic
  • Dimenzije: 1,5 l
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 68,00 €

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Stolni blender ponudit će eleganciju vašoj kuhinji, ali i potaknuti zdrav način života. Lijepa metalik boja dat će vašoj kuhinji sofisticirani izgled koji će impresionirati vaše goste. Blender dolazi s čvrstim staklenim vrčem s mjernom ljestvicom.

Ovaj, sve u jednom uređaj, vašu će zdraviju prehranu učiniti lakšom stvaranjem nutritivno bogatih smoothieja, milkshakeova, umaka, kao i raznih svježih sokova. Blender se također može koristiti za pripremu ukusnih kremastih juha. Funkcija drobljenja leda koristan je alat za izradu koktela i zabavljanje gostiju. Ovaj elegantni kuhinjski pomoćnik nudi snažan motor kao i dvije brzine i pulsnu funkciju. Protuklizno dno spriječit će da vaš blender klizi ili stvara buku dok se koristi.

Tehničke karakteristike

Materijal: plastika/staklo
2 brzine s pulsirajućom i turbo funkcijom
600 W
Snažna staklena posuda s mjernom skalom
2 brzine i funkcija pulsiranja
Protuklizna podloga
Oštrice od nehrđajućeg čelika
Funkcija drobljenja leda
Stilski dizajn
Posebno izdanje
Elegantan dizajn

Katalog-BH-blender

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi