1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Kuhala

Berlinger Haus Digital električno kuhalo za vodu

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9325
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: aquamarine metallic
  • Dimenzije: 2200 W
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 58,00 € (437,00 kn)

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Digitalno kuhalo za vodu Berlinger Haus isticat će se u vašoj kuhinji svojom prekrasnom završnom obradom visokog sjaja. Dolazi u klasičnom obliku i modernom dizajnu.

360 stupanjska rotirajuća baza jednostavna je za korištenje i lijevom i desnom rukom. Filtar koji se može ukloniti i prati poboljšat će kvalitetu vaših pića. Uz funkciju održavanja topline, topli napitak uvijek ćete imati na dohvat ruke. Temperatura se može regulirati od 40 do 100 stupnjeva. Veliki prozor za gledanje na stražnjoj strani pomoći će vam da odlučite koja vam je točna količina vode potrebna. Kuhalo za vodu nudi zaštitu od suhog kuhanja i automatski se isključuje kada voda proključa.

Tehničke karakteristike

Materijal: nehrđajući čelik
Kapacitet: 1,7L
Napon: 220-240V, 50/60Hz
Snaga: 1850-2200W
S funkcijom postavljanja temperature od 40 °C do 100 °C
360° rotirajuća baza, jednostavna za upotrebu
Odvojivi i perivi filter
S funkcijom održavanja topline
Zaštita od suhog ključanja
Automatsko isključivanje kad voda prokuha

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi