1. Početna
 2. Sve za roštiljanje
 3. Plinski roštilji

Barbecook Siesta 210 Graphite plinski roštilj (IZLOŽBENI PRIMJERAK)

Barbecook
 • Šifra: BC-GAS-2071
 • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
 • Boja: crna
 • Materijali: više vrsta metala
 • Dimenzije: 8 porcija
 • Model: plinski roštilj
 • Proizvođač: Barbecook
 • Cijena: 399,00 €

Opis

Barbecook, okus užitka!

Belgijska tvrtka Barbecook vodeći je proizvođač roštilja na drveni ugljen i plin u Europi. Ističe se kontinuiranim inovacijama, omjerom uloženo i dobiveno te širokim asortimanom BBQ proizvoda.

Barbecook nije samo robna marka za roštilje, već je vaš partner u stvaranju nezaboravnih trenutaka. Bilo da je riječ o zimskom ili ljetnom razdoblju, urbanom ili prirodnom okruženju, s prijateljima, obitelji ili samo u dvoje, uz Barbecook roštilj ćete zasigurno uživati.

Barbecook odaje počast lijepim stvarima u životu, bilo da ste avanturist ili pak samo ljubitelj domaće atmosfere, uz Barbecook asortiman roštilja možete se posvetiti dugotrajnom i druželjubivom uživanju u hrani, te nadasve, ogromnoj raznolikosti neodoljivih priprema roštilja.

Od 1985. godine kada je prvi roštilj ugledao svjetlo dana, Barbecook ima samo jednu misiju: ulagati u inovacije i učiniti roštiljanje ugodnijim, praktičnijim i lakšim. Opsežni asortiman roštilja sastoji se od roštilja na ugljen, plin, struju te bezdimnih roštilja, ali i planchi te dimilica, kao i široke ponude pribora za roštilj.

Tehničke karakteristike

Barbecook Siesta plinski roštilji podižu vaše iskustvo roštiljanja na potpuno novu razinu. Stvoren za lagano rukovanje jednom rukom, dok drugom okrećete meso i povrće na rešetki. Termometar za još praktičniju uporabu. Zabava je tek počela zahvaljujući integriranom otvaraču boce.

Sa Siesta 210 plinskim roštiljem možete početi raditi unutar 10 minuta.

Emajlirani poklopac s duplom stijenkom osigurava konstantnu temperaturu unutar plinskog roštilja. Osim toga, možete lako pratiti temperaturu zahvaljujući ugrađenom termometru. Rešetke su od emajliranog lijevanog željeza, idealnog za savršeno ravnomjerne pripreme na roštilju.

Fantastična dodatna značajka Siesta 210 plinskog roštilja je dinamična jezgra roštilja. To je centralni, najtopliji prostor u roštilju. Rešetka se može izvaditi i zamijeniti korisnim dodacima poput ploče za pizzu. Dodaci se kupuju zasebno.

Ovaj uređaj ima dva plamenika i dvije rešetke. Plinski roštilj ima jedan fiksnu bočnu policu (stolić) i jedan bočni plamenik, idealan za pripremu umaka ili priloga. Siesta 210 plinski roštilj se lako može premjestiti zahvaljujući kotačima.

Barbecook Siesta 210 Graphite plinski roštilj nudi izdržljivost i jednostavnost zbog rešetke od lijevanog željeza (gusa) bolje zadržavaju toplinu, a hrani daju savršen okus i izgled i ima sigurno, elektroničko paljenje te je opremljen gumbima i termometrom. Sadrži skladišni prostor.
Površina rešetke 43x35 cm + 13,5x43 cm
Kapacitet 8 porcija
Dimenzije roštilja 112x56x118 cm
Radna visina 93 cm
Snaga glavnih plamenika 8 kW
Snaga bočnog plamenika 2,9 kW
Posuda za masnoće
Integrirani termometar
2 kotača
Plinska boca: ne
Plinski regulator: ne (kupuje se zasebno)
Masa: 37 kg

BRZE INFORMACIJE

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo.
 • Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama.
 • Informacije o dostavi nalaze se ovdje.
 • Dostava za sve proizvode koji se dostavljaju paletno (roštilji, pušnice i sl.), a koji su na akciji, u outletu ili su kupljeni VIP karticom ili promo kodom za popust nije besplatna već se naplaćuje prema iznosu navedenom u web košarici.
 • Naručeni proizvodi, ukoliko isti postoje na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj, biti će dostavljeni u roku od 2-10 radnih dana (osim otoka koji podliježu posebnom režimu prijevoza). Za proizvode koji nisu na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj predviđeni rok isporuke je do 30 radnih dana, no on ovisi od dobavljača, a treba mu pribrojiti i vrijeme potrebno dostavnoj službi za dostavu robe.
 • U razdobljima pojačane kupnje na web trgovini (popularne mjesečne akcije) mogući su duži rokovi dostave! Molimo za razumijevanje.
 • Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača.
 • Informacije o plaćanju nalaze se ovdje.
 • Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima, posebice se to odnosi na boju proizvoda.
 • Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.
 • Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi