1. Početna
 2. Za kuhinjski stol
 3. Čaše

Schott Zwiesel Vivid Senses Fruity&Delicate čaša za crvena i bijela vina, 6 kom

Schott Zwiesel
 • Šifra: Z120586
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: kristal
 • Materijali: staklo
 • Dimenzije: 535 ml
 • Proizvođač: Schott Zwiesel
 • Cijena €:31,50 € 45,00 €
  Cijena kn:(237,34 kn) (339,05 kn)
 • Ušteda: -30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 45,00 € (339,05 kn)

Opis

Svestrana čaša za voćno-slatka vina poput Sauvignon Blanca, Rizlinga, Pinot Blanca ili pak Tempranilla, Dornfeldera i Zweigelta. Uživanje u vinu temelji se na karakteru vina i stoga je ova čaša prikladna i za bijele i za crne sorte vina.

Vivid Senses serija čaša za vino temelji se na karakteru vina i stoga je prikladna i za bijele i za tamne sorte vina. Teškim i punim vinima potrebna je voluminozna posuda kako bi se razvile arome, dok se fina vina mogu izgubiti u prevelikoj čaši. Vinska čaša Vivid Senses daje filigranskim vinima potreban prostor za razvoj i čuva njihovu aromu. Ljubitelji vrhunskih vina uz ovu čašu će doći na svoje.

Tritan tehnologija čini ove čaše brilijantno sjajnima, perivima u perilici te visokootpornima na lom.

Zwiesel karakterizira njegova jedinstvena kvaliteta. Standard visoke kvalitete započinje zvukom - ton zveckanja Zwiesel čaša jedinstven je i time je postao jasna prepoznatljiva značajka marke. Ovaj poseban ton prilikom nazdravljanja ne cijene samo ljubitelji čaše, već i domaćini i gosti širom svijeta.

Tehničke karakteristike

Napomena:
Paket sadrži 6 čaša.
Čaše se ne mogu kupiti zasebno već samo u paketu.

Održavanje: u perilici posuđa
Serija: Vivid Senses
Vrsta predmeta: čaša za vino
Struktura predmeta: glatka
Način proizvodnje: strojno puhanje
Boja: kristalna
Tritan: Da
Tritan Protect: Da
Kapacitet: 535 ml
Promjer: 88 mm
Visina 236 mm

Katalog-MCP-2023-SCHOTT

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi