1. Početna
  2. Posuđe
  3. Alugus lonci

Korkmaz Gusto Plus lonac s poklopcem, 3 l

Korkmaz
  • Šifra: A1351
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: granit
  • Materijali: lijevani aluminij/PTFE
  • Dimenzije: 3 l
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 59,00 € (444,54 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Promjer 20 cm
Visina 10 cm
Kapacitet 3 l: Bez PFOA: Lijevani aluminij
Izdržljivost 70.000 pranja

Višeslojno posuđe od lijevanog aluminija i PTFE slojem vulkanskog izgleda visokih performansi i dugim životnim vijekom. Visoka toplinska vodljivost osigurava kuhanje na niskim temperaturama. Ovo je posuđe ekološki je jer su u procesu proizvodnje korišteni reciklirani materijali. Pri proizvodnji je korištena PTFE prevlaka od petoslojnog Weilburg vulkanita. U Gusto Plus posuđu možete pripremati ukusna jela s dodatkom vrlo malo ulja odnosno masnoća.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi