1. Početna
  2. Daske i stalci
  3. Antibakterijske daske

Joseph Joseph Folio Icon 4u1 set kuhinjskih dasaka s nožem šefa kuhinje

Joseph Joseph
  • Šifra: J60230
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: više boja
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 85,00 €

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

Set od 4 daske i postolja
Dvostrane daske s teksturiranim reznim površinama
Višeslojni dizajn
Daske su perive u perilici
Postolje održavati ručno
Bez BPA
Površina dasaka pogodna za noževe, no mogući su manji tragovi tijekom uporabe
Dimenzija dasaka 20x30 cm
Dimenzije noža šefa kuhinje 30,5 cm
Japanski nehrđajući čelik
Nož nije periv u perilici
Bez BPA

Set od 4 neklizajuće kuhinjske daske za rezanje raznih vrsta namirnica s praktičnom kutijom za pohranu. Daske su označene bojama te oznakama (ikonice) koje pokazuju za koju vrstu hrane se trebaju koristiti, za sirovo meso, sirovu ribu, povrće ili kuhanu hranu. Daske su dvostrane s teksturiranim reznim površinama pogodnim za noževe.

Set uključuje kuharski nož Elevate s integriranim naslonom, ergonomskom ručkom i zaštitnim omotom za pohranu. Nož je izrađen od japanskog nehrđajućeg čelika. Ovaj popularni nož savršen je za razne zadatke sjeckanja i rezanja, a ima dugu zakrivljenu oštricu te oštar vrh. Elevate tehnologija dizajnirana za poboljšanje higijene i smanjenje nereda. Otežana ručka i integrirani oslonac za nož sprječavaju da oštrica dodiruje radnu površinu kada je spuštena.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi