1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi

de Buyer Mineral B wok

DE BUYER
  • Šifra: 5618.24
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: čelik
  • Dimenzije: 24 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 48,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od inoksa i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno. Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer.

Tehničke karakteristike

Savršen wok za brzu i zdravu pripremu hrane sa smanjenim udjelom masnoća. Ergonomska ručka od ravetiranog željeza, zakrivljena i zakovana za lako rukovanje. Posuda woka napravljena je od kvalitetnog MINERAL B željeza obloženog pčelinjim voskom kako bi se dobio zaštitni premaz protiv oksidacije. Wok se brzo zagrijava i daje ujednačenu difuziju topline što omogućuje Maillardovu reakciju. Wok ima ravno dno malog promjera ali je vrlo stabilan. Wok je prije prve uporabe potrebno sezonirati, tj. prethodno zagrijati na malo masnoće. Održava se pranjem u toploj vodi nakon čega se obriše suhom krpom te premaže biljnim uljem. Wok nakon uporabe treba spremiti na suho mjesto. Nemojte koristiti deterdžente ili ga stavljati u perilicu posuđa. Za sve grijače podloge, uključujući indukciju.
Promjer 24 cm, promjer baze 8 cm. Visina 9 cm.
Vanjske dimenzije 24x43,7x17 cm
Ručno pranje, nije za perilicu
Za sve grijače površine
Fiksirana ručka
Bez poklopca
Materijal: čelik

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi