1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mikseri

Berlinger Haus Kitchen machine samostojeći mikser s rotacijskom glavom

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9323
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: black rose
  • Dimenzije: 1200 W
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 415,00 €

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Ovaj proizvod izrađen je od nehrđajućeg čelika 18/10 i plastike. Uklonjiva posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika kapaciteta 5 litara pruža dovoljan kapacitet za miješanje tijesta ili drugih sastojaka. Samostojeći mikser opremljen je s tri dodatka uključujući žičanu mutilicu, kuku za tijesto, ravnu metlicu kao i poklopac posude za zaštitu od prskanja. Tri nastavka zadovoljit će sve vaše potrebe za miješanjem, uključujući miješanje, tučenje, mućenje, miješenje, miješanje jaja ili vrhnja. Glava se naginje unatrag za laku promjenu nastavaka ili uklanjanje posude. Svi znamo koliko zvuk miksera može biti glasan i neugodan! Napokon možete uživati ??u izradi kolača sa snažnim, ali vrlo tihim motorom. Još jedna velika značajka je opcija 6 brzina i pulsna funkcija.

Tehničke karakteristike

Materijal: tijelo od lijevanog aluminija i nehrđajući čelik
Posuda od nehrđajućeg čelika 18/10, zapremine 5L
Plastični poklopac na posudi
3 pribora za miješanje
Metlica za mućenje
Lopatica i kuka od lijevanog aluminija s crnim ne ljepljivim premazom
220V-240V, 50/60Hz, 1200W
Kućište od lijevanog aluminija
Digitalno, s LED svjetlom
Metalni zupčanici s niskom razinom buke
Rotacijska kontrola 6 brzina bez funkcije pulse
Touch Screen: 6 brzina i reguliranje vremena

Katalog-BH-robot

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi