1. Početna
  2. Daske i stalci
  3. Antibakterijske daske

Joseph Joseph Pop 3u1 set podloga za sjeckanje

Joseph Joseph
  • Šifra: J92104
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: više boja
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 19,50 € (146,92 kn)

Opis

Ove podloge za sjeckanje idealne su za razne zadatke pripreme hrane i uredno se spajaju za uredno skladištenje. Svaka podloga ima dvostranu površinu za rezanje pogodnu za noževe i jasno je označena bojom. Detalj rupe dizajniran je tako da omogućuje spajanje podloški jednostavnim guranjem i pruža idealnu točku za vješanje. Fleksibilnost znači da se podloške mogu lako saviti ili sklopiti kako bi se nasjeckana hrana usmjerila u tavu ili otpad od hrane u kantu.

Tehničke karakteristike

Napomena: ovaj proizvod nije deklariran kao otporan na rezanje i tragove noža, niti podliježe garanciji od strane proizvođača. Daska je od mekane plastike kako se noževi ne bi tupili (knife friendly).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi