1. Početna
  2. Posuđe
  3. Posude za mlijeko i umake
de Buyer Prima Matera bakrena posuda za umake

de Buyer Prima Matera bakrena posuda za umake

DE BUYER
  • Šifra: 6206.20
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: bakar
  • Materijali: bakar/AISI 304 SS
  • Dimenzije: 20 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 459,50 € (3.462,10 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 20 cm. Visina 10,5 cm. Kapacitet 3,3 litre.
Vrhunsko bakreno posuđe iz linije Prima Matera. Idealano je za pripremu umaka, juha, gulaša, i ostalih jela. Prima Matera serija izrađena je od 90% bakra i 10% nehrđajućeg čelika. Bakar debljine 2 mm s vanjske strane odlično provodi toplinu što omogućuje posuđu brzo postizanje jako visoke temperature. Nehrđajući čelik s unutarnje strane omogućuje lako korištenje i jednostavno održavanje. Nakon svake upotrebe unutrašnjost oprati ručno, dok je bakar nakon svake uporabe, a najmanje jednom mjesečno, potrebno premazati/polirati pastom za bakar. Pogodno za sve grijače površine uključujući indukciju. Ne prati u perilici posuđa.
Idealna tava za umak, reducirano kuhanje.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi