1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. VRUĆI TJEDAN! 15% popusta na Korkmaz asortiman

VRUĆI TJEDAN! 15% popusta na Korkmaz asortiman

Vrući tjedan naša je stalna ponuda za sve ljubitelje dućana s kuhinjskim blagom! Ovog smo tjedna snizili kompletan asortiman suđa, posuđa, pribora i opreme turskog proizvođača Korkmaz, jednog od najprodavanijih brendova u našoj ponudi.


 

Kvalitetno, a povoljno!


Ako još niste čuli za Korkmaz, što je malo vjerojatno ako volite kuhati kod kuće, riječ je o jednom od najpopularnijih svjetskih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu na tržište doveo posuđe i kućanske aparate odlične kvalitete po povoljnim cijenama.
 

 Katalog proizvoda


Odaberite željenu kategoriju i pregledajte ponudu svih sniženih proizvoda. Korkmaz proizvodi su sniženi za 15%.
Napomena o kupnji


Akcija na proizvode iz kataloga vrijedi u našem cijelom prodajnom sustavu. Popusti se ne zbrajaju, tj. na akcijske cijene nije moguće ostvariti dodatne popuste. Akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti. Akcija traje od 1. do 7. travnja 2024.