1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Vrući početak tjedna donosi 15% popusta na odabrani brend

Vrući početak tjedna donosi 15% popusta na odabrani brend

Vrući početak tjedna naša je nova ponuda za sve ljubiteljime dućana s kuhinjskim blagom! Obratite pažnju, pogledajte ponudu svaki ponedjeljak i započnite tjedan s uštedom!


 

Ekskluzivno ponedjeljkom, utorkom i srijedom


Svakog ponedjeljka, utorka i srijede u svim našim maloprodajnim dućanima i na web shopu imamo sjajnu poslasticu - proizvode iz cijelog asortimana odabranog brenda možete kupiti uz primamljivih 15% popusta.


Promo kod za kupnju na webu: SUPER15


Na webu 15% popusta ostvarujete unosom promo koda: SUPER15 u prvom koraku u web košarici. Samo upišite promo kod i potvrdite ga na znak plus (+). 
 

Najava popusta


Svakog ponedjeljka, utorka i srijede u mjesecu u našim maloprodajnim dućanima i na web shopu možete pronaći drugi brend na popustu od 15%. Odaberite iz kataloga i uštedite.
 

Napomena o kupnji


Akcija na proizvode iz kataloga vrijedi u našem cijelom prodajnom sustavu. Popusti se ne zbrajaju, tj. na akcijske cijene nije moguće ostvariti dodatne popuste. Akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti.

Popust s promo koda se obračunava na sav asortiman osim na već snižene artikle i na one s oznakom loga LONCI&POKLOPCI by Bajde (outlet). Ti su artikli ili već sniženi ili imaju jedinstvenu cijenu na koju se ne primjenjuje popust.