PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posebne pogodnosti
  3. Vrhunski pribor za jelo snižen do 40%

Vrhunski pribor za jelo snižen do 40%Kod nas u LONCI&POKLOPCI by Bajde brinemo o vašem stolu. Postoje prigode kada nije svejedno kakvim ćete ga priborom za jelo ukrasiti, stoga vam nudimo na izbor velik izbor kvalitetnog prekrasnog pribora za jelo renomiranog talijanskog proizvođača EME. Potreban vam je pribor za jelo za vašu kuhinjubistro ili restoran? Ili pak želite vrhunski i izrazito koristan svadbeni poklon? Ili pak možda samo želite razveseliti svoje najdraže prijatelje ili rodbinu novim priborom za jelo - ne brinite, kod nas ćete pronaći pribor za jelo za svaku prigodu po odličnim cijenama. Garantiramo vam brzu isporuku i zadovoljstvo! Naravno, tu su i svi oblici plaćanja kao i kupovina na 24 rate.

>> Nabavite EME pribor za jelo još danas. Pogledajte veliku ponudu EME pribora za jelo ovdje.Najvećim dijelom u ponudi su setovi pribora za jelo za 6 i 12 osoba, odnosno na raspolaganju su 24 i 49 dijelni setovi pribora za jelo. Naravno, nudimo i setove od 51 dijela pribora za jelo kao i 6 i 7 dijelne setove za desert! Sav EME i SR pribor za jelo odlikuje ista, vrhunska kvaliteta izrade ali i velik izbor različitog dizajna i različitih debljina pribora za jelo.

"Pazimo na stalnu kvalitetu - posebna pažnja posvećuje se dizajnuproizvodnji i održavanju kalupa kako bi se zadržale inherentne osobine svakog modela. Garantiramo najveću vrijednost za uloženi novac - zahvaljujući potpuno automatiziranoj i neprekidnoj proizvodnji. Brinemo o zaštiti zdravlja - dostojanstvo, zdravlje i sigurnost radnika i okoliša. Zaštita potrošača odabirom najboljih materijala kako bi se zadovoljili zahtjevi netoksičnosti i prikladnosti za kontakt s hranom." -- javlja nam Marijana Matić, zastupnica ovog talijanskog proizvođača.

>> Nabavite EME pribor za jelo još danas. Pogledajte veliku ponudu EME pribora za jelo ovdje.


EME od početka 80-ih godina proizvodi kvalitetan i po obojenim ručkama širokog raspona boja i širokih raspona verzija čelika prepoznatljiv pribor za jelo. Danas ovaj talijanski brand ima niz kvalitetnih proizvoda namijenjenih različitim potrebama i ukusima. Kako bi ponudili još veću kvalitetu, u 90-ima je stvorena marka SR koja je ponudila prestiž i vrhunski dizajn. Pod tom se markom proizvodi pribor za jelo od najboljih čelika oznake 18/10 s naglaskom na debljinu, čistoću i visoki sjaj.

►Besplatna dostava uz promo kod: DOSTAVA
U 1. koraku košarice u polje promo kod upišite DOSTAVA i potvrdite ga pritiskom na znak plus
>> Nabavite EME pribor za jelo još danas. Pogledajte veliku ponudu EME pribora za jelo ovdje.