PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377

Velik izbor pribora za jelo za 6 i 12 osoba talijanskog proizvođača EME po odličnim cijenama!Kod nas u LONCI&POKLOPCI by Bajde brinemo o vašem stolu. Postoje prigode kada nije svejedno kakvim ćete ga priborom za jelo ukrasiti, stoga vam nudimo na izbor velik izbor kvalitetnog i prekrasnog pribora za jelo renomiranog talijanskog proizvođača EME. Potreban vam je pribor za jelo za vašu kuhinju, bistro ili restoran? Ili pak želite vrhunski i izrazito koristan svadbeni poklon? Ili pak možda samo želite razveseliti svoje najdraže prijatelje ili rodbinu novim priborom za jelo - ne brinite, kod nas ćete pronaći pribor za jelo za svaku prigodu po odličnim cijenama. Garantiramo vam brzu isporuku i zadovoljstvo! Naravno, tu su i svi oblici plaćanja kao i kupovina na rate.

>> Nabavite EME pribor za jelo još danas. Pogledajte veliku ponudu EME pribora za jelo ovdje.Najvećim dijelom u ponudi su setovi pribora za jelo za 6 i 12 osoba, odnosno na raspolaganju su 24 i 49 dijelni setovi pribora za jelo. Naravno, nudimo i setove od 51 dijela pribora za jelo kao i 6 i 7 dijelne setove za desert! Sav EME i SR pribor za jelo odlikuje ista, vrhunska kvaliteta izrade ali i velik izbor različitog dizajna i različitih debljina pribora za jelo.

"Pazimo na stalnu kvalitetu - posebna pažnja posvećuje se dizajnu, proizvodnji i održavanju kalupa kako bi se zadržale inherentne osobine svakog modela. Garantiramo najveću vrijednost za uloženi novac - zahvaljujući potpuno automatiziranoj i neprekidnoj proizvodnji. Brinemo o zaštiti zdravlja - dostojanstvo, zdravlje i sigurnost radnika i okoliša. Zaštita potrošača odabirom najboljih materijala kako bi se zadovoljili zahtjevi netoksičnosti i prikladnosti za kontakt s hranom." -- javlja nam Marijana Matić, zastupnica ovog talijanskog proizvođača.

>> Nabavite EME pribor za jelo još danas. Pogledajte veliku ponudu EME pribora za jelo ovdje.


EME od početka 80-ih godina proizvodi kvalitetan i po obojenim ručkama širokog raspona boja i širokih raspona verzija čelika prepoznatljiv pribor za jelo. Danas ovaj talijanski brand ima niz kvalitetnih proizvoda namijenjenih različitim potrebama i ukusima. Kako bi ponudili još veću kvalitetu, u 90-ima je stvorena marka SR koja je ponudila prestiž i vrhunski dizajn. Pod tom se markom proizvodi pribor za jelo od najboljih čelika oznake 18/10 s naglaskom na debljinu, čistoću i visoki sjaj.

Podsjećamo vas, kod kupnje EME pribora za jelo kao registrirani kupac možete iskoristiti i dodatnih 10% popusta! Dostava za područje Hrvatske je besplatna za sve iznose veće od 500,00 kn.
>> Nabavite EME pribor za jelo još danas. Pogledajte veliku ponudu EME pribora za jelo ovdje.