Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Uređaj za brzo i lako guljenje jabuka i krumpira

Uređaj za brzo i lako guljenje jabuka i krumpira

Ovaj je praktičan uređaj idealan za brzo guljenje i rezanje ili zarezivanje jabuka i krumpira, ali i za odstranjivanje jezgre jabuka (i nekih krušaka).



Prilagodljiva oštrica omogućuje zarezivanje i odstranjivanje jezgre bez potrebe za prepolavljanjem jabuka ili krušaka. Odličan alat za ljude kojima je teško baratati nožem ili malim ručnim guljačima. Lagan za korištenje. 

Jednostavno stavite jabuku na tri viljuške i zakrenite ručku kako biste uklonili jezgru, ogulili ili zarezali jabuku u jednoj jednostavnoj akciji. Prilagodljive lopatice za guljenje, rezanje i uklanjanje jezgre. Sve oštrice su prilagodljive, a za nekoliko sekundi možete izvaditi jezgru, odrezati krišku jabuke ili ju oguliti.

>> Nabavite ga odmah!

Pogledajte kratku video prezentaciju i sami se uvjerite koliko je ovo praktičan uređaj.


 

Isprobajte recept - jabuke u šlafroku

  • 4 jabuke
  • 200 g glatkog brašna
  • 2 jaja
  • 250 ml mlijeka
  • 4 žlice šećera
  • 1 vanilin šećer
  • prstohvat soli
Za tijesto miksati cijela jaja sa šećerom i soli, dodati i vanilin šećer. Postepeno dodavati mlijeko i brašno. Trebali biste dobiti tijesto malo gušće nego za palačinke. Ostavite ga po strani dok ne očistite jabuke.

Jabuke oguliti i izdubiti im sredinu. Upotrijebite mašinicu za guljenje.

Zagrijte u dubokoj tavi veću količinu ulja. U vruće ulje spuštajte jabuke umočene u tijesto. Pržite ih s obje strane po par minuta. Gotove su kad dobiju lijepu zlaćanu boju.

Pečene jabuke u šlafroku ocijedite na papirnom ubrusu od viška masnoće, posipajte obilno šećerom u prahu (i cimetom ako volite cimet) te uživajte u finim zalogajima.

Dobar tek!