1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pribor za roštiljanje

Tramontina Churrasco dvokračni ručni ražanj

Tramontina
  • Šifra: 29810/135
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: smeđa
  • Materijali: nehrđajući čelik AISI 430/impregnirano drvo
  • Dimenzije: 75 cm
  • Proizvođač: Tramontina
  • Cijena: 19,50 € (146,92 kn)

Opis

Tramontina pribor za roštilj ili roštiljanje kvalitetan je i vrlo šik pribor za jelo za sve one koji vole kvalitetu, stil i udobnost. Oštrica pribora je izrađena od nehrđajućeg čelika i ima sjajni završetak, a ručka je od polimeriziranog drveta. Tramontina je razvila poseban proces proizvodnje drvenih drški noževa i vilica za odreske koji se i dan danas usavršava. U proizvodnim radionicama u Brazilu, borovo drvo se u finim slojevima impregnira posebnom smolom, a zatim preša pod utjecajem topline. Ovo čvrsto zatvara drvene slojeve i pore u drvu tako da vlaga ne može prodrijeti. Drvo se zatim dovodi u željeni oblik i polira. Rezultat je visokokvalitetan pribor, otporan na udarce, toplinu i siguran za pranje u perilici posuđa.

Grill umjetnici cijene tradicionalni Churrasco iz Brazila. Tradicionalno, u Brazilu se svježe meso obično začini krupnom solju, peče na roštilju i onda jede u dobrom društvu. Tramontina nudi odličan pribor za roštilj i roštiljanje za uživanje u stilu.

Tehničke karakteristike

Ražanj s dva kraka daje ražnju stabilnost i istodobno osigurava da se hrana na roštilju čvrsto drži.
Praktična drška izrađena je od tvrdog drveta.
Duljina oštrica 61 cm
Ukupna duljina 75 cm
Robustan i izdržljiv
Ne hrđa
Prehrambeno neutralan
Lako se čisti

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi