Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Lonci i poklopci blog
  3. Što sve možete raditi u kuhinji dok ste u izolaciji? #ostanidoma #kuhajdoma

Što sve možete raditi u kuhinji dok ste u izolaciji? #ostanidoma #kuhajdoma

Izbrusite svoje kulinarske vještine!
Stiglo je proljeće i to bi vam svakako trebalo popraviti raspoloženje. Iako nije poželjno izlaziti i uživati izvan kuće, uvijek možete uživati u kuhanju.Jeste li ikada ispekli kruh kod kuće?
Ako niste probajte. Miris koji će se širiti vašom kuhinjom je neodoljiv, a vruća hrskava korica razveselit će vaše nepce. 
Jednostavno zamijesite brašno, vodu i kvasac, a možete dodati i sjemenke, masline - budite kreativni. Obzirom da vrlo vjerojatno imate više vremena nego inače, okušajte se i s izradom Sourdough kruha.Proljeće je pravo vrijeme za nabavu novog roštilja
Sada kada ne možete u svoj omiljeni restoran na steak, napravite ga sami. Sočni odresci u marinadi uz dodatak začina, probudit će roštilj gurua u vama. Možete li već osjetiti miris samo dok razmišljate o tome? Trenutno u ponudi imamo raznovrsne roštilje, plinske, električne i one na drveni ugljen. Najbolji i najprodavaniji među njima su na akciji.Sve što trebate je malo volje i zabava u vašem vrtu ili na balkonu može početi. Naravno, nemojte zaboraviti na svježu salatu punu vitamina.Pecite, pržite i okrećite
Ako pak nemate uvjete za roštilj, poslužit će i vrhunske tave iz naše ponude. Prilagođene svim zadacima.Obratite pažnju na materijale od kojih je napravljena vaša tava. Jer, nisu sve tave zdrave tave.Naša su preporuka ekološke tave i wokovi koje koriste i vrhunski chefovi. One od aluminija bez štetnih spojeva ni kada ih ogrebete, gusane i željezne, najbolji su izbor.Može i slatko!
Oni malo iskusniji mogu se baciti na pripremu slastica. Kuglofi, torte, kremšnite, keksići i sve ostale vrste naših slatkih grijeha u trenu će vam podići raspoloženje. U pripremu uključite i vaše najmanje, neka ispeku svoje prve palačinke ili muffine.Nakon ića, vrijeme je za piće!
Za kraj se zasladite čajem ili iscijedite svježe voće. Čaša vitamina uz naše profesionalne preše puna je za tren!Kava, kava
Nedostaje vam ona vaša najdraža kava iz lokalnog kafića? Vjerujte nam, uz pomoć kafetijera, svaka vaša kava bit će puna arome. Zaista nije teško smisliti kako se zabaviti u kuhinji, a pritom brinuti o svom zdravlju. 

Na tren zaboravite na sve brige i osim proljetnog čišćenja i sjedenja pred malim ekranima, razveselite sebe i svoje ukućane vašim novim omiljenim jelima.

Ne zaboravite, svi naši proizvodi samo su na klik od vašega doma. 

Kuhajte i kupujte iz udobnosti vlastitog doma, sigurnije je.