Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Sjajni de Buyer Limited Edition setovi u pola cijene!

Sjajni de Buyer Limited Edition setovi u pola cijene!

U sklopu Dana de Buyera, svjetski poznatog francuskog proizvođača vrhunskog posuđa i kuhinjskog pribora, u ponudi je pet sjajnih setova koje možete kupiti u pola cijene. Prilika je to da investirate u ozbiljno posuđe i kuhinjski pribor.


 

Setovi sa željeznim tavama


U ponudi su tri sjajna seta koji uključuju odličnu Mineral B željeznu tavu. U Steaklover setu za pripremu odrezaka nalazi se Mineral B željezna tava za pripremu mesa promjera 26 cm, u Crepesparty setu za izradu palačinki nalazi se Mineral B tava promjera 26 cm, dok je u Brunchtime setu Mineral B tava s tri odjeljka, ukupnog promjera 27 cm.
 
 

Setovi s kalupima


Ukoliko ste ljubitelj domaćeg kruha, peciva ili pak kolača i torti, u ponudi su dva seta koji uključuju kalupe. U Homemadebread setu za izradu kruha i peciva nalaze se kalupi za kruh i bagete, dok se u Tarte setu za izradu kolača nalazi kalup, mreža i prsten promjera 28 cm, sve što treba za sjajan kolač ili tortu.
 

Ne propustite posjetiti naše dućane u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Ljubljani, a tu je za vas i naš web shop u svako doba dana.