1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Rose&Tulipani vrhunsko talijansko keramičko suđe

Rose&Tulipani vrhunsko talijansko keramičko suđe

Rose&Tulipani je talijanski brand koji donosi mediteranski dizajn suđa na vaš stol, namijenjenog svakodnevnom životu. Pružite veselje na svom stolu! Različite boje i stilovi, s Rose&Tulipani kolekcijom suđa pronaći ćete savršene elemente za obogaćivanje svog doma.


 

Mediteranski dizajn za svakodnevni život


Rose&Tulipani donosi toplinu i nevjerojatnu atmosferu Mediterana za vaš stol, oživljavajući ga zadivljujućim kombinacijama boja i uzoraka koji se mogu kombinirati. Sezonske i cjelogodišnje kolekcije prepune suvremenih cool stvari koje će se s lakoćom uklopiti u vaš način života i učiniti sve objede jedinstvenima i nezaboravnima, ma koliko formalni ili neformalni oni bili.


 

Vrhunska gres keramika


Rose&Tulipani posuđe je napravljeno od gres keramike. Gres keramika je posebna vrsta keramike koja se dobiva prešanjem odabrane mješavine gline, kaolina, pijeska, glinenca i mljevenih obojenih pigmenata. Klasična keramika sklona je pucanju, a gres (ostakljivanje površine) keramika je vrlo tvrda i čvrsta. Rose&Tulipani kolekcije posuđa izrađene su korištenjem zanatskih tehnika koje svaki komad suđa čine originalnim.
 

Katalog


Pogledajte ponudu vrhunskog i 100% zdravog Rose&Tulipani suđa i odaberite servise, tanjure, zdjele i posude po svojoj želji!