1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. PROMOCIJA! Do 35% popusta na Brandani Dutch ovene od lijevanog željeza

PROMOCIJA! Do 35% popusta na Brandani Dutch ovene od lijevanog željeza

U ovoj vremenski ograničenoj promotivnoj ponudi možete kupiti odlične Brandani Dutch ovene od lijevanog željeza po fantastičnim cijenama.U promotivnom razdoblju koje traje od 15. ožujka do 31. ožujka Brandani Dutch oveni unaprijed su sniženi za 30%, a ako kupite dva ili više komada ukupno sniženje iznosi 35%. Za kupnju dva ili više komada popust od 35% će se automatski obračunati u web košarici. Izaberite svoju boju već sad.


 

Vrhunsko posuđe od gusa u bojama Toscane


Brandani asortiman posuđa autentičan je spoj izgleda i funkcije. Tako je i sa izvrsnom linijom plitkih i dubokih lonaca od gusa. Talijani svoj lonac od gusa radije zovu Cocotte, jednako kao Francuzi, a možete i vi, važno je da znate da su Cocotte i Dutch oven nazivi za istu vrstu famoznih lonaca od lijevanog željeza iliti gusa.


Ljepota i okusi Toscane


Brandani posuđe posebno je radi profesionalne izrade ali i radi mjesta porijekla, boje Toscane istovremeno donose raskoš i pitomost podneblja koje neizostavno vežemo uz jedinstvene okuse, ne samo vrhunskog vina već jednako i vrhunske hrane. Brandani brend suptilno je ogledalo ljepote, pitomosti i raskoši Toscane.


Gus je težak, zato je kuhanje lagano!


Svaki lonac od gusa je težak, ali i to je jedan od razloga zašto fantastično raspoređuje temperature i dugo zadržava ne trošeći nepotrebno energiju. Brandani Dutch oven oduševit će vas, osobito ako još uvijek niste okusili čari svestranog kuhanja u loncu od gusa.


 

Brandani gus


Emajlirano lijevano željezo (gus) vrijedan je i robustan materijal koji se dobro prilagođava svim vrstama pripreme i kuhanja hrane. Osobito preporučeno za dugi proces kuhanja na niskoj temperaturi, kao i za prženje, lijevano željezo je najprikladnije u kuhinji zbog svoje sposobnosti ravnomjernog i učinkovitog zagrijavanja: osobito uzbudljiva je funkcija poklopca koji je inženjerski izveden i dizajniran za zadržavanje pare koja se prirodno proizvodi iz namirnice i povratno djeluje na hranu.Brandani gus pogodan je za plinski štednjak, staklokeramički/električni štednjak ili električnu/tradicionalnu pećnicu te za indukcijski štednjak. Brandani Dutch oven obogatit će okuse za izvanredan doživljaj hrane. Mješavina stila i praktičnosti, koju stvarno ne smijete propustiti!


 

Napomena o kupnji


Promocija Brandani posuđa od gusa dostupna je isključivo na web shopu. Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti koji se nalazi na skladištu. Akcija traje od 15.3. do 31.3.2023.

U ovoj vremenski ograničenoj promotivnoj ponudi možete kupiti odlične Brandani Dutch ovene od lijevanog željeza po fantastičnim cijenama. U promotivnom razdoblju koje traje od 15. ožujka do 31. ožujka Brandani Dutch oveni unaprijed su sniženi za 30%, a ako kupite dva ili više komada ukupno sniženje iznosi 35%. Za kupnju dva ili više komada popust od 35% će se automatski obračunati u web košarici. Izaberite svoju boju već sad.