Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. PREDSTAVLJAMO Tramontina Churrasco – brazilska grill kultura

PREDSTAVLJAMO Tramontina Churrasco – brazilska grill kultura

Noževi i pribor za roštilj Tramontina Churrasco vrlo su dobro poznati ljubiteljima roštilja i ljubiteljima pizze širom svijeta, ali i profesionalnim kuharima. Za izradu Churrasco pribora oduvijek su se koristile samo visokokvalitetne sirovine obrađivane s najvećom pažnjom – za optimalnu funkcionalnost i izraženu trajnost.


 

Vrhunska brazilska kvaliteta


Primjerice, Churrasco nož za odrezak apsolutni je klasik koji se kroz kontinuiranu upotrebu u ugostiteljstvu dokazao stotinama tisuća puta. Njegova oštrica izrađena je od posebnog čelika najviše kvalitete (poznat kao AISI 420 ili X46Cr13). Posebno nazubljeni rub i složeni postupak stvrdnjavanja osiguravaju mu izvrsna svojstva rezanja i najbolju moguću zaštitu od korozije. Njegova čvrsta drvena drška s prepoznatljivim čeličnim zakovicama savršeno leži u ruci a proizvedena je posebnim postupkom – drvo borovine impregnirano je smolom u finim slojevima, prešano pod vrućinom, rezano i polirano.
 

Briga za ljude i okoliš


Brazil ima floru i faunu jedinstvenu u svijetu i kako bi ju sačuvali za buduće generacije, Tramontina posluje maksimalno održivo. Drvo koje se koristi u proizvodnji Churrasco noževa i pribora ima FSC certifikat. Tramontina neprestano teži novim, čistim i ekološki prihvatljivim proizvodnim tehnologijama, kao i smanjenju otpada i štetnih emisija te brine za dobre radne uvjete i poštene naknade svima u proizvodnom procesu.


 

Vrhunski proizvodi s dodatnom održivošću


Kupnjom Churrasco pribora imat ćete onaj osjećaj da u rukama držite izvrstan proizvod, ali i da pri tome niste naštetili planetu!
 

Velik izbor pribora za grill i pizzu


U našoj ćete ponudi pronaći velik izbor noževa i vilica te pribora za roštilj i pizzu. Posebno izdvajamo veliki Churrasco Jumbo 15u1 set za roštiljanje zapakiran u fantastičnu drvenu kutiju, povoljne i vrhunske noževe i vilice za odrezak ili pizzu Churrasco Gaucho, te cjenovno najpovoljniji pribor Churrasco Dynamic.Noževi i vilice kupuju se zasebno, po komadu, te na taj način možete kombinirati setove za svoje potrebe.