Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Do 50% popusta na posuđe od lijevanog željeza - Dani gusa 2021.

Do 50% popusta na posuđe od lijevanog željeza - Dani gusa 2021.

Spektakularna ponuda posuđa od gusa koje traje i traje. Okusi su ono što vas očarava kad koristite posuđe od gusa.


 

Kralj posuđa - Dutch oven


Nizozemci su zaslužni za najslavniji lonac od gusa, zato ga i zovemo Dutch oven. Ako ga još nemate, sada je sjajna prilika da si priuštite lonac koji traje, traje i traje. Zapravo, prenosi se s generacije na generaciju. Čak i oporučno!
 

U ponudi je preko osamdeset različitih Dutch ovena, izaberite svoj!


Dutch oven, višenamjenski je lonac koji možete koristiti za sve vrste recepata, uključujući pečenje, meso i ribu, slastice i kolače, čak i kruh, posebice onaj od kiselog tijesta. Posebno je pogodan za sporo kuhanje, zato što savršeno zadržava ravnomjernu toplinu, ali i zato što se može prenijeti sa štednjaka u pećnicu. Tajna sporog kuhanja je u poklopcima i naravno gusu koji je debljine i do 5 mm, a poklopljeni Dutch oven zadržava vlagu dok hrana kuha, zato su okusi istovremeno i bogati i nježni. 


 

Popust do 50%


Velika tradicionalna akcija na posuđe od lijevanog željeza, tj. gusa i ove vam godine donosi do čak 50% popusta na sav asortiman od gusa! Posebna poslastica je crveno gus posuđe koje je sniženo za 50%, dok su sve ostale boje snižene za 30%.
 

Katalog 


Izaberite svoj veći ili manji Dutch oven, pekač, tavu, grill tavu, tajine, wok, set za posluživanje ili što već trebate, na našem web shopu ili u dućanima s kuhinjskim blagom u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli ili Ljubljani.

Kliknite na katalog kojeg smo rasporedili u kategorije, pogledajte ponudu i prepustite se užicima kuhanja u vrhunskom posuđu od gusa!

⇒ VAŽNA NAPOMENA: dio crvenog Lava posuđa je trenutno rasprodan. Kod svakog artikla na početku opisa naveden je novi očekivani rok isporuke. Sve narudžbe zaprimljene do 31. listopada isporučit će se odmah po dolasku i po cijeni koja je navedena na proizvodu! Hvala na razumijevanju.


 

Napomena o kupnji


Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti. Akcija traje do 31.10. 2021. ili do isteka zaliha.