Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Posebna ponuda express lonaca sniženih 30%

Posebna ponuda express lonaca sniženih 30%

Želite jesti zdravo, a nemate vremena za kuhanje? Nabavite express lonac sada po 30% nižim cijenama!Konstantno ste pod pritiskom, umjesto da vaš lonac bude pod pritiskom? Stvar je vrlo jednostavna, nabavite express lonac! Ovaj savršeni izum, posebno za kuhanje juhica, gulaša i čušpajza skraćuje vrijeme kuhanja i do tri puta, a namirnice ne gube svoje hranjive sastojke. Svaki iskusniji kuhar će vam ga toplo preporučiti, a vi koji ga još niste nabavili svakako to učinite, uštedite vrijeme u kuhinji i sačuvajte pravu aromu vaših namirnica.
 

Neka bude gulaš


Klasik među domaćim jelima skuhajte u svega 40 min. Kako? Vaša dobitna kombinacija za ručak koji možete koristiti nekoliko dana sigurno je gulaš! Uz njega možete kombinirati tjesteninu, krumpir ili rižu. A kad vam još kažemo da se može skuhati u svega 40 minuta i da se meso jednostavno topi u ustima. Da da, to je moguće ako imate tajni alat - express lonac!

Imamo ih u raznim veličinama od 3 do 12 litara!
 

Upute, savjeti i tablica kuhanja


Napomene i savjeti za uporabu express lonaca
Uputstva za uporabu i održavanje express lonaca

Iz bogate ponude express lonaca za ovu smo akciju izdvojili pet modela koji se ističu svojom funkcionalnošću, kvalitetom i cijenom.