Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Posebna ponuda express lonaca

Posebna ponuda express lonaca

Želite jesti zdravo, a nemate vremena za kuhanje? Nabavite express lonac sada po akcijskim cijenama!Konstantno ste pod pritiskom, umjesto da vaš lonac bude pod pritiskom? Stvar je vrlo jednostavna, nabavite express lonac! Ovaj savršeni izum, posebno za kuhanje juhica, gulaša i čušpajza skraćuje vrijeme kuhanja i do tri puta, a namirnice ne gube svoje hranjive sastojke. Svaki iskusniji kuhar će vam ga toplo preporučiti, a vi koji ga još niste nabavili svakako to učinite, uštedite vrijeme u kuhinji i sačuvajte pravu aromu vaših namirnica.
 

Neka bude gulaš


Klasik među domaćim jelima skuhajte u svega 40 min. Kako? Vaša dobitna kombinacija za ručak koji možete koristiti nekoliko dana sigurno je gulaš! Uz njega možete kombinirati tjesteninu, krumpir ili rižu. A kad vam još kažemo da se može skuhati u svega 40 minuta i da se meso jednostavno topi u ustima. Da da, to je moguće ako imate tajni alat - express lonac!

Imamo ih u raznim veličinama od 3 do 12 litara!
 

Korkmaz express lonce preporučuje chef Mate Janković


Kako bi pokazao sve mogućnosti koje nudi odličan Korkmaz express lonac, chef Mate Janković u njemu je pripremio goveđa rebra u umaku od balsamica, Dijon senfa i tamne čokolade.

Recept pogledajte u videu:


 

Upute, savjeti i tablica kuhanja


Napomene i savjeti za uporabu express lonaca
Uputstva za uporabu i održavanje express lonaca

Iz bogate ponude express lonaca koji se ističu svojom funkcionalnošću, kvalitetom i cijenom izaberite onaj koji vam najviše odgovara.