1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Ooni - napravite odličnu pizzu kod kuće (i pozovite društvo)!

Ooni - napravite odličnu pizzu kod kuće (i pozovite društvo)!

Konačno i vi možete u svom dvorištu ili na terasi ili na izletu ispeći autentičnu napuljsku pizzu (ili kakvu poželite) i to za samo 60 sekundi. Nije šala, nagrađivane inovativne Ooni pećnice za pizzu od sad su široko dostupne u Hrvatskoj, možete ih pronaći u svim dućanima LONCI&POKLOPCI by Bajde kao i na na našem web shopu.


U čemu je inovacija i tajna uspjeha Ooni pećnica?


Ključ je u jednoj riječi: temperatura! Nemoguće je napraviti zaista vrhunsku pizzu u klasičnoj pećnici ili bilo kojoj ukoliko ne doseže potrebnu temperaturu, a temperatura u Ooni pećnici iznosi 500 °C. Potrebna je samo jedna minuta do minuta i pol za svaku pizzu koju ste u stanju zamisliti i kreirati.

Radi visoke temperature tijesto i svi sastojci postići će svoju opitmalnu termičku obradu, tijesto će ostati tanko i mekano u sredini, a hrskavo po obodu, prošarano kao leopardova koža i savršeno ukusno. Sve ostalo ovisi samo o tome što ste stavili na tijesto i klasični umak od rajčice. Jedno je sigurno, konačno ćete uživati u pizzi kao da se nalazite u omiljenoj pizzeriji.
 

15 minuta do raja!


Potrebno je samo 15 minuta da se pećnica ugrije na potrebnu temperaturu, a nakon toga možete svake minute izbacivati po jednu pizzu za vas i vašu djecu i njihove frendice i frendove. Svojim ćete gostima pružiti doživljaj prave napuljske pizze.
 

Ooni pećnica za pizzu je svestrana, možete peći meso i još puno toga


Možda vam ništa osim pizze nije trenutno na pameti, ali sigurno je da ćete poželjeti ponekad ispeći meso, kobasice ili povrće. Bez problema možete ispeći sočne krumpire, pečeno povrće, kruh, deserte pa čak i tople napitke, a bez problema možete pripremiti gotovo sve što i na roštilju, od ćevapa do steakova. Trebat će vam i dobra tava ili pekač od gusa i vaša će Ooni pećnica u potpunosti postati svestrana.
 

Plin i/ili drva, kad god poželite!


U našoj ponudi pronaći ćete tri izvrsne pećnice, Ooni Koda 12” i Ooni Koda 16” su na plin, a Ooni Karu 16” je tzv. multi-fuel odnosno na drva i plin. Možete svoju Ooni pećnicu koristiti doslovno kad god poželite, kod kuće ili na izletu, treba joj malo vremena da se zagrije (15 min.), a s obzirom na svestranost niste ograničeni samo na uživanju u pizzama, Ooni je prava vanjska pećnica koja s lakoćom radi raznovsna jela.Sad i vi možete biti pravi pizzaiolo! Pogledajte video, poslužite se s našom knjižicom recepata za raznovrsne pizze, tijesta te klasičnog umaka od rajčice. Napravite svoju pravu pizzu i uživajte!