1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. OMS express lonci sniženi za 30%

OMS express lonci sniženi za 30%

Želite jesti zdravo, a nemate vremena za kuhanje? Nabavite express lonac renomiranog turskog proizvođača OMS sada po akcijskim cijenama!Ovaj savršen izum, posebno za kuhanje juhica, gulaša i čušpajza skraćuje vrijeme kuhanja i do tri puta, a namirnice ne gube svoje hranjive sastojke. Svaki iskusniji kuhar će vam ga toplo preporučiti, a vi koji ga još niste nabavili svakako to učinite, uštedite vrijeme u kuhinji i sačuvajte pravu aromu vaših namirnica.
 

Mahunarke Davida Skoke u express loncu


Kako brzo pripremiti istarsku maneštrinu (ili pak variva, gulaš i ostala super jela), pogledajte u kratkom video receptu Davida Skoke.


Upute, savjeti i tablica kuhanja


⇒ Napomene i savjeti za uporabu express lonaca
⇒ Uputstva za uporabu i održavanje express lonaca

Iz bogate ponude express lonaca koji se ističu svojom funkcionalnošću, kvalitetom i cijenom izaberite onaj koji vam najviše odgovara.
 

Napomena o kupnji


Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti. Akcija traje do 31. siječnja ili do isteka zaliha.