Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posebne pogodnosti
  3. OLIVILLA prvo pravo ekološko posuđe s premazom od maslinovog ulja!

OLIVILLA prvo pravo ekološko posuđe s premazom od maslinovog ulja!

ŠTO JE OLIVILLA?
Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog uljaOlivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.SRCE OLIVILLE – OLLIA-TECH SLOJ
Po čemu je Olivilla serija posuđa posebna? Kod većine posuđa prije prve uporabe preporuka je bila premazati unutrašnjost posude tankim slojem biljnog ulja. Zahvaljujući posebnom premazu Ollia-Tech za time više nema potrebe. Maslinovo ulje, koje se u završnom procesu proizvodnje dodaje u premaz, stvara mikrofilm koji čini Olivilla posuđe još više ne-ljepljivim. Ollia-tech, kao ni drugi ILLA premazi ne sadrži PFOA ili teške metale.PREDNOSTI OLIVILLA POSUĐA
• Maksimalna ne-ljepljivost unutrašnjosti
• Jedinstvenost te inovativne i moderne linije
• Visok stupanj ekološke svijesti pri proizvodnji
• Kuhanje bez dodavanja masnoća
• Smanjeno vrijeme kuhanja te ušteda energije
 


MOGU LI DOISTA KUHATI BEZ DODAVANJA MASNOĆE?
Da. S Olivillom je moguće kuhati bez ulja ili dodanih masnoća zahvaljujući izvanrednom ne-ljepljivom premazu Ollia-Tech koji u sebi već sadrži postotak maslinovog ulja. 
 
JE LI OLIVILLA ZA INDUKCIJU?
Da. Zahvaljujući bazi od nehrđajućeg čelika, Olivilla posuđe se može koristiti i na indukcijskim pločama.ODRŽAVANJE
Olivilla posuđe je perivo u perilici posuđa no ipak preporučamo ručno pranje bez korištenja abrazivnih i agresivnih sredstava uz korištenje meke spužvice.

ŠTO ĆE SE DOGODITI S NE-LJEPLJIVIM PREMAZOM NA VISOKIM TEMPERATURAMA?
Kod kućne pripreme hrane temperatura ne prelazi 180 do 200 stupnjeva. Ukoliko temperatura prijeđe 230 stupnjeva premaz će početi propadati i posuđe je potrebno zamijeniti. To vrijedi za sve vrste ne-ljepljivog posuđa. Zbog toga posuđe nikada ne ostavljajte prazno na maksimalnoj vatri!

OLIVILLA EXTRA
Olivilla extra linija posuđa ima sva svojstva kao i Olivilla s time što su u Ollia-Tech premaz osim maslinovog ulja dodane još i mineralne čestice.Već danas nabavite svoje Olivilla ekološko posuđe! U internet trgovini registriranim članovima odobravamo 10% popusta. Plaćanje karticama do 24 rate. Besplatna dostava iznad 500 kn.