1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Novo u ponudi! Vrhunska Cogito kava

Novo u ponudi! Vrhunska Cogito kava

Od travnja 2021. godine u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom Cogito Coffee u ponudi imamo vrhunsku kavu u zrnu.

Izvor: https://www.cogitocoffee.com

Kava pogoduje zdravlju ako je vrhunska

Vrhunska kava prije svega ima vrijednost, a tek potom cijenu koju su spremni platiti svi koji drže do prave kave. Istina je zapravo da svi možemo piti vrhunsku kavu ako to želimo. Cogito kava je naš izbor za sve ljubitelje prave kave.

Organic Arabica

Kava Organic Arabica je 100% organska kava proizvedena na farmi Asprocdegua women u Gvatemali. Ova farma kave nalazi se na prekrasnim zelenim brdima na nadmorskoj visini od 1600 do 2200 metara. Vrsta arabike caturra uzgaja se bez uporabe sintetičkih gnojiva, u održivim uvjetima za okoliš i ljudsko zdravlje. Riječ je o kavi punog tijela i izražene teksture, s notama tamne čokolade i bobičastog voća.

U zrnu ili mljevena

Svakom kupcu koji naruči mljevenu kavu istu meljemo bez naknade, a moguće je odabrati jednu od četiri ponuđenih opcija mljevene kave. Kava se melje neposredno prije slanja kupcu kako bi zadržala svježinu.

Sve za uživanje u vrhunskoj kavi

Osim vrhunske kave, nudimo sjajne aparate za kavu, kafetijere, klasične i električne džezve te french press, a tu su i električni te ručni mlinci za mljevenje kave, ali i velik izbor čaša i šalica te posuda za čuvanje kave.

Uživajte!