Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Novo u ponudi – VIIDA dječji program

Novo u ponudi – VIIDA dječji program

Od listopada 2021. godine u prodajnom sustavu LONCI&POKLOPCI by Bajde možete pronaći dječji program sigurnog i antibakterijskog suđa i pribora za jelo renomiranog i nagrađivanog proizvođača VIIDA.


Antibakterijsko suđe i pribor


Kao robna marka, naše se temeljne vrijednosti sastoje od sigurnosti, kvalitete, detalja i stila. Ulažemo velike napore u potrazi za najprikladnijim, visokokvalitetnim sirovinama primjenjivim za svakodnevnu uporabu – od 304L antibakterijskog nehrđajućeg čelika do netoksičnog silikona za prehrambene namirnice i ostalih materijala bez BPA.Soufflé serija, sigurno i kvalitetno suđe i pribor za jelo


Najzastupljenija u našoj ponudi je Soufflé serija proizvoda koja je 2018. godine nagrađena Red Dot Design internacionalnom nagradom za dizajn. Prepoznatljiva je po materijalima kao što su antibakterijski nehrđajući čelik, netoksični PP & odvojivi nastavci od silikona.

Tanjurići, posudice, šalice, pribor za jelo te setovi za hranu koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom oduševljavaju i najzahtjevnije, idealni su i kao poklon.Stoga, ukoliko svojoj bebi do dvije godine starosti ili pak djetetu starijem od dvije godine želite pružiti maksimalnu sigurnost a sebi osigurati bezbrižnost, s punim povjerenjem izaberite ponešto iz ove ponude sigurnog i antibakterijskog suđa i pribora za jelo. U ponudi je tridesetak sjajnih proizvoda koje ćete vi i vaše dijete obožavati.