Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Mjesec termosica - do 50% popusta!

Mjesec termosica - do 50% popusta!

Iskoristite Mjesec termosica s popustima do 50% i ponesite na posao ili izlet kavu i ručak u svojoj originalnoj Thermos® posudi! 


 

Zašto Thermos®?


Mnogi Thermos® proizvode kupuju godinama i vole ih jer im svakodnevni život čine lakšim. Svatko tko je barem jednom koristio Thermos® proizvode zna da ih krase vrhunsko zadržavanje temperature, iznimna trajnost i proslavljeni inženjering. Thermos® posude i boce za piće i hranu očuvati će vaše napitke i hranu toplom tijekom gotovo cijelog dana.


Thermos® tehnologija


Thermos® je prva tvrtka koja je komercijalizirala i razvijala potrošačke proizvode koristeći vakuumsku izolaciju. Spoj je to bezvremenske tehnologije s modernim materijalima i mehanizmima. Od izdržljive vakuumske izolacijske tehnologije s duplom inox stijenkom do konstruiranih poklopaca, zasigurno ćete pronaći proizvod vrhunskih performansi koji savršeno odgovara vašem načinu života.


 

Thermos® ponuda


Pogledajte izbor koji vam nudimo, najbolje u svemu je činjenica da će vam Thermos® boce za hladne i tople napitke i posude za hranu trebati dugoročno, ne samo u ovom zimskom trenutku. Stoga iskoristite priliku i bit ćete oduševljeni činjenicom da ste napravili nešto dobro za sebe.
 

Katalozi

Napomena o kupnji


Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti. Akcija Mjesec termosica traje do 31. siječnja 2022. godine ili do isteka zaliha.