1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. MJESEC KORKMAZA! Do 40% popusta na vrhunsku opremu za kuhanje

MJESEC KORKMAZA! Do 40% popusta na vrhunsku opremu za kuhanje

Stigla je naša najiščekivanija akcija - Mjesec Korkmaza! Pripremili smo za vas sjajan katalog Korkmaz opreme za kuhanje s popustima do 40% za sve oblike plaćanja. Akcija vrijedi u svim našim trgovinama i na web shopu.


 

Kvalitetno, a povoljno!


Ako još niste čuli za Korkmaz, što je malo vjerojatno ako volite kuhati kod kuće, riječ je o jednom od najpopularnijih svjetskih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu na tržište doveo posuđe i kućanske aparate odlične kvalitete po povoljnim cijenama.


 

Mjesec za pamćenje


Mjesec Korkmaza traje do 1. ožujka, odnosno do isteka zaliha, stoga ne dvojite predugo kako ne bi ostali bez željenog! Da, vjerujemo da ćete i vi pamtiti da ste u ovoj super akciji nabavili sjajno Korkmaz posuđe od inoxa, setove inox lonaca, tavu s granitnim legurama, možda grill toster, express lonac koji će vas oduševiti, kuhinjsko pomagalo ili kuhinjski robot. Ima toga jako puno, zato pogledajte ponudu, zaista vrijedi vašeg vremena!


 

 Katalog proizvoda


Odaberite željenu kategoriju i pregledajte ponudu svih sniženih proizvoda. Korkmaz proizvodi su sniženi za 30% i 40%.


Napomena o kupnji


Akcija Mjesec Korkmaza dostupna je na web shopu i u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde. Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti koji se nalazi na skladištu. Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku promijeniti, dopuniti, proširiti ili ukinuti proizvode koji sudjeluju u akciji. Akcija traje od 1. veljače do 1. ožujka 2024., odnosno do isteka zaliha.