1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. MJESEC GRILL KINGA! 20% popusta na kamado roštilje, pizza pekače i opremu

MJESEC GRILL KINGA! 20% popusta na kamado roštilje, pizza pekače i opremu

Za početak proljeća nudimo sjajnu akciju Mjesec roštilja, pizze, bureka i woka u kojoj možete uz 20% popusta kupiti kvalitetne kamado roštilje, pizza pekače i ostalu sjajnu opremu te pribor marke Grill King.Dobrodošli u svijet Grill King-a, gdje strast prema kuhanju na otvorenom kroz naše kvalitetne proizvode dobiva novu dimenziju. Naš asortiman obuhvaća kamado roštilje, pizza pećnice, kuhinjske noževe, ali i inovativne uređaje poput indukcijskog woka te pribor i opremu za roštiljanje i pečenje.

Oslanjamo se na vrhunsku kvalitetu, pružajući vam pouzdane proizvode koji će ispuniti vaša očekivanja, bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni majstor roštilja.Svi naši proizvodi dizajnirani su s ciljem pružanja vrhunskog iskustva pripreme hrane i kuhanja, uz istovremeno zadržavanje povoljne cijene.

Grill King je Vaš pouzdan partner u svijetu kuhanja na otvorenom. Dobrodošli u našu zajednicu zaljubljenika u gastronomiju!


Katalog


Pogledajte ponudu, odaberite i već danas postanite kralj roštiljanja!
 

Napomena o kupnji


Akcija Mjesec Grill Kinga dostupna je na web shopu i u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde. Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti koji se nalazi na skladištu. Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku promijeniti, dopuniti, proširiti ili ukinuti proizvode koji sudjeluju u akciji. Akcija traje od 1. do 30. travnja 2024., odnosno do isteka zaliha.