PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
MASKOT JUMBO preša za nar (šipak) i ostale agrume, velika, kromirana
  • jumbo.jpg
  • jumbo_1.jpg

MASKOT JUMBO preša za nar (šipak) i ostale agrume, velika, kromirana

  • Šifra: JUMBO
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Maskot
  • Cijena: 1.584,00 kn (212,90 € )
Artikl je dodan u košaricu!
Mehanička preša za agrume (naranča, limun, grejpfrut, manadarina) i nar (šipak). Težina: 6,3 kg. Dimenzije: 205x280x530 mm.
Maskot Jumbo mehanička preša za agrume i nar se razlikuje od ostalih modela po tome što se pritisak kojim se istiskuje sok iz voća postiže mehanizmom poluge. Navedeno vam omogućuje brži i precizniji rad te je dovoljan jedan pokret ruke za cjeđenje soka.
Nadalje, karakterizira ju povećani dijametar konusa (cjedila) što omogućuje cjeđenje i istiskivanje soka većih komada nara (šipka) i grejpfruta.
Mehanička preša Maskot Jumbo je kromirana što joj nadodaje elegantan klasičan izgled.
Ovaj model preporučamo kao profesionalnu opremu za barove i restorane, jer je podobna za intezivno korištenje i veliki volume cjeđenja voća. Vrlo je jednostavna za korištenje, te je time neophodna za pripremu svježih sokova od citrusa. Unatoč velikoj konstrukciji, poželjno je drugom rukom držati vrh preše prilikom cjeđenja nara (šipka) radi dodatne sigurnosti i stabilnosti.
Na kraju svi znamo korisnost, aromu i pozitivan učinak po zdravlje kako djece tako i odraslih svježe ocjeđenog soka. Nitko se neće odreći čaše ili dvije svježe iscjeđenog soka od naranče ili šipka!

NAPOMENA
Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Slike artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće kontaktirajte nas.


Slični proizvodi