1. Početna
  2. Blog
  3. LONCI&POKLOPCI by Bajde u Osijeku

LONCI&POKLOPCI by Bajde u Osijeku

Na čak 500m2 prostora uz više od dvije tisuće artikala, u Osijek Mallu je 10. lipnja 2022. godine otvoren dućan s kuhinjskim blagom LONCI&POKLOPCI by Bajde. Dobra je to vijest za sve gurmane, kao i kupce kojima je stalo do kvalitetnog i trajnog posuđa."Prisutni smo u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a Osijek smo ostavili kao šećer na kraju. Htjeli smo ovdje napraviti nešto posebno i mislim da smo u tome uspjeli. Ljudi su oduševljeni. Više nije potrebno odlaziti u druge gradove da bi nas se našlo", govori nam tako direktor i vlasnik Silvio Bajde dodajući da se posebno pazilo na i inače izvrstan omjer cijene i kvalitete koji je u Slavoniji sada još izraženiji.LONCI&POKLOPCI by Bajde jedini je specijazirani lanac dućana s posuđem, uređajima i priborom za svaku kuhinju koja drži do sebe, a osječka je trgovina najnovija oaza za sve one koji uživaju u kuhanju, serviranju, roštiljanju jer ovdje se može pronaći baš sve – a ovo je i jedina trgovina koja u ponudi ima i kotliće.

Uvjerili su se u to brojni poznati gosti koji su s veseljem dočekali otvaranje u Osijeku – novitete su došli provjeriti profesionalni kuhari slastičari, hotelijeri, ali i novinari, influenceri poput Nebojše Rajkovića, Maria Romulića, Petre Cicvarić, Sandre Jadek, Ene Kokanović Nagy i drugi.Iz zaista bogate ponude posebno se ističe posuđe od gusa – posuđe za cijeli život.

Popularni  Dutch oven, lonac od gusa, danas  je jedan od lonaca koji  ima svoje  obavezno  mjesto  u kuhinjama  diljem svijeta. Ali jednako kvalitetno je i inox posuđe i osobito posuđe od željeza i karboniziranog čelika. Sigurno će vas nadżivjeti, a koristit će ga i vaši potomci, poručuju iz LONCI&POKLOPCI by Bajde te izdvajaju i široku ponudu vrhunskih uređaja poput samostojećih miksera, famoznih kuhinjskih robota, ali i raznovrsnog pribora, izvrsnih noževa za profesionalne chefove i entuzijaste.Na svoje će doći i svi roštilj majstori jer kuhanje, odnosno roštiljanje na otvorenom poseban je doživljaj, a ponuda visokokvalitetnih roštilja svih vrsta zadovoljit će svakog gurmana u svakoj prilici. Uz odlične Barbecook plinske roštilje, roštilje na struju i na ugljen, tu su i najbolji KAMADO roštilji.Pozivamo sve kupce da nas posjete i iskoriste posebne pogodnosti povodom otvorenja dućana s kuhinjskim blagom u Osijek Mallu. Radujemo se jer kvalitetno posuđe naša je strast koju dijelimo s mnogobrojnim kupcima u cijeloj  Hrvatskoj, kao i u Sloveniji, poručuju iz trgovine LONCI&POKLOPCI by Bajde povodom otvorenja osječke trgovine s kuhinjskim blagom.Izvor: extravagant.com.hr