Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Blog
  3. LONCI&POKLOPCI by Bajde napokon u Puli!

LONCI&POKLOPCI by Bajde napokon u Puli!

​Otvorena butiga s kuhinjskim blagom u Puli!Konačno smo u Istri – rekao je s ponosom Silvio Bajde otvarajući novi dućan LONCI&POKLOPCI by Bajde, šesti po redu u Hrvatskoj! Istrijani više ne moraju ići preko granice radi vrhunskog posuđa, sad imaju sve na jednom mjestu, vrhunske europske i svjetske brendove posuđa, kuhinjskog pribora, ali i roštilja svih vrsta pa i sve traženijih pušnica odnosno dimilica.

Otvorenje novog dućana proteklo je u odličnoj atmosferi uz odličan interes posjetitelja i brojnih novinara. Silvio Bajde, osnivač i direktor lanca najboljih dućana kuhinjskog posuđa i pribora, za kojeg neki vole reći da je i dalje vozi rally iako se tog sporta davno ostavio, rekao je na početku da je izuzetno ponosan na uspjeh kojeg dijeli sa svojim timom.

„Posebno me raduje činjenica da smo konačno otvorili i dućan u Puli, za Istru i sve Istrijanke i Istrijane. Danas smo  stavili šlag na tortu u Puli. City Mall-u u Puli od danas ima ono što je Istri nedostajalo, a i nama je nedostajala Istra. Živjeli!"

Trgovina se nalazi u Pula City Mallu, Ul. Rimske centurijacije 101.