1. Početna
  2. Kava
  3. Aparati za kavu

Korkmaz Aqua Caffe aparat za tursku kavu, za 4 šalice

Korkmaz
  • Šifra: A862-05
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: inox/chrome
  • Materijali: ABS
  • Dimenzije: 700 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 171,50 € (1.292,17 kn)

Opis

Novost na tržištu aparata za kavu!

Ovaj je aparat za kavu idealan za kućanstva, urede te za radne prostore. Posebno će ga cijeniti oni koji rade sa strankama i često ugošćuju poslovne partnere.

Korkmaz Kahvekolik Aqua aparat za tursku kavu revolucionaran je uređaj koji se potpuno razlikuje od ostalih aparata za kavu. Njegov cilj nije brza priprema kave, već upravo suprotno, spora priprema izuzetno aromatične turske kave.

Dizajniran s Thermo Balance tehnologijom, Kahvekolik Aqua djeluje na nižoj snazi i sprema ukusne kave posebnog okusa, čuvajući aromu zrna kave.

Aparat je opremljen vlastitim spremnikom vode kapaciteta 1,2 litre te automatskim dozatorom vode, što olakšava pripremu kave.

Brže, bolje, štedljivije

S našim aparatima za kavu imat ćete jednak užitak i doživljaj svoje omiljene arome i jednostavniju, sigurniju i štedljiviju pripremu kave. I nije nevažno, kod pripreme turske kave s ovim aparatom nema dodatnog plastičnog otpada kao kod drugih aparata za kavu!

Priprema kave

U posudu dodajte kavu i začine (po želji šećer i ostale arome), ovisno o broju ljudi, i dobro promiješajte. Postavite posudu za kavu na za to predviđeno mjesto i lagano dodirnite količinski gumb.

Predstavljanje proizvoda

Tehničke karakteristike

Snaga 700 W
Automatska priprema kave
Automatsko isključivanje
Automatsko isključivanje aparata pri praznoj posudi
Tehnologija termo balansiranja
Senzor protiv preljevanja
Spremnik za vodu kapaciteta 1,2 l
Odabir količine kave do 4 šalice
Inox posuda za kavu
Osvijetljen spremnik za vodu

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi