1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Korkmaz aparati za kavu – pripremite tursku kavu uz nevjerojatnu cijenu!

Korkmaz aparati za kavu – pripremite tursku kavu uz nevjerojatnu cijenu!

Volimo kavu, to nije novost. Novost je ono što vam nudimo, izvrsne aparate za pripremu turske kave!Nekih običaja se ne odričemo lako, ali ponekad ipak vrijedi mijenjati navike i sačuvati običaj uživanja u najomiljenijem toplom napitku.


 

Brže, bolje, jeftinije


S našim aparatima za kavu imat ćete jednak užitak i doživljaj svoje omiljene arome i jednostavniju, sigurniju i štedljiviju pripremu kave. Ne morate više brinuti hoćete li uhvatiti pravi trenutak prije nego li vam pokipi kava, ne morate više čekati dok voda zavrije, Korkmaz Caffe aparati daleko brže zagrijavaju vodu i usput štede energiju.


 

Prva jutarnja


Dan započinjemo s onom jutarnjom, najvažnija je. Često nemamo puno vremena i rado bismo preskočili zagrijavanje vode i nadziranje cijele pripreme jer za to vrijeme možemo raditi nešto drugo. Kava nas smiruje i daje nam jutarnju energiju, ne želimo stres, ali vremena ponekad nemamo dovoljno pa u žurbi zaboravljamo da se voda kuha. Zato je od velike koristi caffe aparat koji će sve obaviti umjesto vas, na vama je samo da stavite kavu u lončić i za dvije minute imate vrhunsku aromu svoje omiljene kave.
 

Niska cijena jedne šalice turske kave
Korkmaz caffe aparati će vrlo brzo vratiti investiciju. Upravo su stoga ovi aparati idealni za kućanstva, urede te za radne prostore. Za kućanstva preporučamo klasičan model, dok za urede preporučamo model Aqua. Posebno će ih cijeniti oni koji rade sa strankama i često ugošćuju poslovne partnere.

Dvije vrste aparata


U klasičan model caffe aparata ćete sami staviti vodu, dok onaj malo automatiziraniji model Aqua ima poseban spremnik za vodu, samo trebate pritisnuti gumb za doziranje. Oba aparata spremaju jednako ukusnu kavu! Cijena je naravno važna, ali prava vrijednost ovih aparata je trenutna praktičnost i u nadolazećim mjesecima neupitna ušteda energije i novaca.

⇒ Pročitajte i naš blog KULT PLAVE KAMENICE - Aparati za tursku kavu su među nama i vjerojatno vam trebaju više nego što mislite