Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posebne pogodnosti
  3. KAMADO JOE je najbolji kamado roštilj na tržištu, a LONCI&POKLOPCI by Bajde imaju najbolje cijene!

KAMADO JOE je najbolji kamado roštilj na tržištu, a LONCI&POKLOPCI by Bajde imaju najbolje cijene!

Zasigurno ste se barem jednom u životu našli u situaciji kako niste zadovoljni nekim proizvodom, i što je najgore, osjećali ste se frustrirano, bespomoćno. Tako je bilo i dvojici prijatelja, obožavatelja roštiljanja, koji su iz vikenda u vikend bili sve nezadovoljniji roštiljima te im je „pukao film“ i odlučili su napraviti svoj, bolji roštilj. Tako je nastao Kamado Joe, bolje kvalitete, pametnijih značajki i s inovativnijom opremom. To je priča o Kamado Joe-u.Tek jedan pogled na Kamado Joe roštilj i postat će vam jasno kako se radi o vrhunsko napravljenom keramičkom roštilju. Radi se o vrhunskom i svestranom roštilju na kojem ćete lako pripremiti sve što poželite, od sporo dimljenih rebarca do pečenog odreska ili pizze s hrskavom korom.

No, Kamado Joe nije samo roštilj. Njegova izuzetna sposobnost izoliranja topline omogućuje mu da uz polovicu snage, koja je potrebna za klasični roštilj na ugljen, grije na izuzetno niske ili izuzetno visoke temperature (od 100 do preko 400 stupnjeva). Zbog ovakvog raspona temperature i mogućnosti da temperaturu održava tijekom duljeg razdoblja, Kamado Joe je svestrani alat koji vam omogućuje:
  • standardno grillanje na žaru
  • dimljenje
  • pečenje na visokoj temperaturi
  • pečenje kao u pećnici


STRAST
Suprotno očekivanom, srce poslovanja Kamado Joe-a nije posao. To je zajednica ljudi koji vole isto što vole svi u njihovoj tvrtki: roštiljanje na otvorenom za prijatelje i obitelj. Ta strast je vatra koja ih svakodnevno podstiče u svemu što rade.

KVALITETA
Izrađen za bolje i duže trajanje. To je jednostavan, beskompromisni standard kvalitete koji pokreće sve što rade u Kamado Joe-u, od dizajna do proizvodnje. Njihov je cilj jednostavan: da svaki proizvod koji nosi njihovo ime postane pouzdan dio izvanrednih iskustava roštiljanja.INOVACIJA
Od najranijih dana, fokus ekipe iz Kamado Joe-a je bio na rješavanju problema koji drugi nisu željeli ili nisu mogli riješiti kako bi njihovi kupci mogli dobiti više od roštiljanja.

PRIPREMA HRANE U KAMADO ROŠTILJU
Kamado zapravo označava drevni azijski štednjak s debelim stjenkama koji mesu, ribi i povrću daje bogat, dimljeni okus. Kamado Joe roštilji koriste sustav koji je u svojoj osnovi nepromijenjen stoljećima gdje zrak struji kroz keramičko tijelo roštilja i kroz njegovu odzračnu kupolu, dok ugljen stvara toplinu i dim. Kamado Joe se s ponosom oslanja na tu tradiciju, modernizirajući klasični stil roštilja.DIVIDE & CONQUER (PODIJELI I VLADAJ)
Patentirani sustav fleksibilnog kuhanja Divide & Conquer revolucionarni je dizajn na više nivoa, u obliku polica koji omogućuje istovremeno slobodnije kuhanje ili pečenje različitih namirnica u različitim stilovima na različitim temperaturama. Zahvaljujući ovom susravu dobit ćete savršen, dobro zaokružen obrok bez da ste se odmakli od roštilja.GDJE NARUČITI KAMADO JOE ROŠTILJE?
Kamado Joe
 je roštilj, pećnica i pušnica u jednom, kojeg ćete vrlo brzo staviti u funkciju. Fleksibilan višedjelni sustav omogućuje pripremu hrane na tri razine u isto vrijeme, što daje izuzetno veliku ukupnu površinu obrade hrane. Robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja te omogućuje pripremu hrane na različitim temperaturama. Prirodni materijali ovog roštilja omogućuju jedinstven okus namirnica te im daju posebnu sočnost i jedinstven okus, najbolje što neki roštilj može dati. Ne propustite priliku te nabavite kralja kamado roštilja po najboljoj cijeni u Hrvatskoj!

Kamado Joe roštilje po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj možete naručiti u WEB trgovini ili u našim maloprodajnim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru. Dostava svakog Kamado Joe roštilja je besplatna za kupce na području Republike Hrvatske.