1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Kai Shun Kohen Anniversary Luxury Set, samo 10 primjeraka u Hrvatskoj!

Kai Shun Kohen Anniversary Luxury Set, samo 10 primjeraka u Hrvatskoj!

Japanski proizvođač vrhunskih noževa i pribora za jelo KAI, povodom deset milijunte prodaje svoje uspješne serije Shun noževa proizveo je Shun Kohen Anniversary Luxury Set. Set je ograničen na 3000 komada diljem Europe, a priliku ga imate kupiti i vi.


Moćna 72 slojna Damask oštrica s crno-crvenom drškom od pakkawooda


Set uključuje nož šefa kuhinje i pomoćni (utility) nož najviše kvalitete s jedinstvenim uzorkom oštrice i posebnim tamno crveno crnim drškama od pakkawooda.

Oštrice impresioniraju 72-slojnim dvojezgrenim damask čelikom tvrdoće 60 (±2) HRC. U inovativnom postupku kovanja, oštrica se kuje s izmjeničnim slojevima fleksibilnog, ali otpornog čelika VG2 i posebno tvrdog čelika VG10.

Ovi su iznimni noževi pohranjeni u visokokvalitetnu metalnu kutiju za sigurno skladištenje i transport. Osim toga, ova je serija noževa označena serijskim brojem. Uz kožnu zaštitu za oštricu, svaki je set jedinstven.


Limitirana serija - u Hrvatskoj dostupno samo 10 setova!


S kombinacijom noža šefa kuhinje i pomoćnog noža za sve namjene, set idealno podržava svestrane izazove rezanja u kuhinji.

Set se sastoji od nož šefa kuhinje Shun Kohen s oštricom duljine 20 cm, višenamjenskog noža Shun Kohen s oštricom duljine 15 cm, metalne kutije i kožnih zaštita za oštricu.

U Hrvatskoj je dostupno samo 10 setova.

Kai Shun Kohen Anniversary Luxury Set: