1. Početna
  2. Blog
  3. KAI Seki Magoroku Shoso serija vrhunskih kuhinjskih noževa

KAI Seki Magoroku Shoso serija vrhunskih kuhinjskih noževaKAI, japanski proizvođač vrhunskih kuhinjskih noževa i pribora izbacio je novu liniju noževa i brusača - Seki Magoroku Shoso!

Seki Magoroku Shoso noževi pravi su dragulj u kuhinji. Elegantnog su izgleda te su u cijelosti izrađeni od nehrđajućeg čelika. Ovi su iskovani noževi izoštreni velikom tehničkom vještinom koja je stvorila savršenu oštrinu, robusnost i izdržljivost što ih čini idealnima za svakodnevnu uporabu u kuhinji.

Shoso oštrica je kovana od nehrđajućeg 1K6 čelika tvrdoće od 58 (±1) HRC, što jamči visoku i ujednačenu razinu kvalitete kao i dugotrajne rezne sposobnosti. Konveksna linija daje noževima stabilnu oštricu, idealnu za čist i precizan rez. Završna mat obrada ističe hladnu eleganciju noža.Metalna drška od nehrđajućeg čelika 18-8 posebno je robusna i zahvaljujući simetričnom eliptičnom obliku osigurava profesionalno upravljanje nožem. Integrirani dijamantni uzorak osigurava siguran i udoban zahvat tijekom rezanja. Besprijekoran prijelaz od ručke do oštrice naglašava jasno definirane linije noževa.

U našim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde kao i ovdje u web trgovini, možete nabaviti 7 vrsta noževa i 2 brusača. U ponudi je više modela noževa šefa kuhinje, santoku noževi, nož za ljuštenje kao i nož za kruh. Od brusača tu su jednostrani i dvostrani dijamantni i porculanski brusači.