1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Setovi pribora

Ibili 24 dijelni pribor za jelo

Ibili
  • Šifra: IB680250
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: nehrđajući čelik 2CR13
  • Proizvođač: Ibili
  • Cijena: 40,00 €

Opis

Ibili proizvodi vrlo kvalitetno kuhinjsko posuđe, pribor i kuhinjske gadgete od 1942. godine. Kontinuirane inovacije proizvoda i prilagodba zahtjevima tržišta stvorila je vjernu bazu kupaca. Ibili posuđe jamči uštedu novca, održivost te maksimalnu energetsku učinkovitost. Kuhinjski pribor i gadgeti odraz su funkcionalnosti, dizajna i kvalitete materijala. Vrlo su traženi u našem asortimanu!

Tehničke karakteristike

Lijep, praktičan i moderan pribor za jelo za svakodnevnu uporabu. Izrađen od inoxa oznake 2CR13, visokog sjaja. Set se sastoji od žice, vilice, noža i desertne žličice.
Set se sastoji od 6 žlica, 6 vilica, 6 noževa i 6 desertnih žličica.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi