Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Grill King – vrhunska marka najpovoljnih kamado roštilja s dimilicom i dodatnom opremom!

Grill King – vrhunska marka najpovoljnih kamado roštilja s dimilicom i dodatnom opremom!

Grill King je vrhunska marka keramičkih kamado roštilja i jedina koja nudi kamado roštilje s dimilicom. Tako je, Grill King kamado je stoga roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Uz dodatnu opremu u paketu koju dobivate s roštiljem – pokrivalo za roštilj, kamen za pizzu i žarač, ovo je vjerojatno najbolja ponuda kamado roštilja na tržištu!


 

Što je kamado roštilj?


Arheolozi su otkrili kako su još prije nekoliko tisuća godina u Aziji postojale velike glinene posude za koje se smatralo da su rane inkarnacije keramičkog štednjaka. Od tada se ta vrsta štednjaka razvijala na mnogo načina, dodan mu je uklonjivi poklopac, vratašca za zrak radi bolje kontrole topline, a drvo je kao primarno gorivo zamijenio ugljen. Kasnija japanska verzija Mushikamado pak je bio okrugli glineni lonac s uklonjivim poklopcem namijenjen za kuhanje riže na pari. Naziv kamado zapravo je japanska riječ za štednjak. Svijet je prihvatio taj naziv koji je u moderno doba postao opći pojam za ovaj stil keramičkih peći, tj. roštilja.
 

Čemu služi kamado roštilj?


Kamado roštilj izuzetno je svestran. Ne samo da se može koristiti za popularno grillanje ili dimljenje hrane, već se naveliko koristi i za pečenje pizze, kruha, raznih pita i kolača! Kamado roštilj ima izvrsna svojstva zadržavanja topline. Zahvaljujući gornjem i donjem otvoru za protok zraka, u kamado roštilju vrlo precizno možete regulirati niske ili visoke temperature. Visoke temperature idealne su za brzu pripremu, primjerice pljeskavica i kobasica, dok će niže temperature pogodovati namirnicama koje se moraju kuhati ili peći dulje vrijeme. 


Dimljenje hrane


Grill King kamado ima mogućnost dimljenja hrane. Uz višesatno održavanje niže temperature roštilja i odgovarajuće aromatično drveno iverje (tkzv. čips) različitih okusa, pripremit ćete savršeno meka rebarca s kojih se meso samo od sebe odvaja od kostiju.


Što sve može Grill King kamado?


Vaš novi Grill King kamado koristit ćete za standardno grillanje na žaru, za dimljenje, za pečenje na visokoj temperaturi i za pečenje kao u pećnici. Jednostavno, bit ćete Kralj roštilja!

U ponudi su tri veličine, najmanji od 46 cm, srednji od 54 cm i veliki od 60 cm promjera. Dostupno je čak sedam različitih boja.


 

Posebna promo ponuda – 5% popusta!


Grill King kamado roštilji s dimilicom do 31.8.2021. godine na posebnom su promo popustu od 5%. Dostava za sve Grill King kamado roštilje je također besplatna.

Roštilji se isporučuju u rujnu, no predlažemo da ih naručite već sada kako biste rezervirali svoj primjerak!