PRO-TRADE web trgovine: 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Roštilj i Pušnice
  3. Roštilji
AkcijaGRILL GURU KAMADO roštilj na drveni ugljen / 46 cm / super dodatna oprema
  • guru4.jpg
  • guru5.jpg

GRILL GURU KAMADO roštilj na drveni ugljen / 46 cm / super dodatna oprema

  • Šifra: SUB365
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: FAHRENHEIT
  • Cijena: 5.990,00 kn8.999,00 kn (806,19 € 1.211,17 €)
Artikl je dodan u košaricu!
Grill Guru Kamado s čistim okusom drvenog ugljena. Izrađen od visoko kvalitetne keramike s 5-godišnjim Grill Guru jamstvom. Isporučuje se zajedno s mobilnim okvirom i dva izuzetno korisna, sklopiva drvena stolića. Roštiljanje tijekom cijele godine? Nema problema!

Idealan za sporo kuhanje, dimljenje, roštiljanje i pečenje, uključujući i pizzu. Izrađen od visoko kvalitetne keramike s petogodišnjim jamstvom. Krajnja kontrola temperature kroz gornju i donju ventilaciju. Dvostruka rešetka od nehrđajućeg čelika za dodatne sastojke. Uključuje kućište na okretnim kotačima i 2 praktična sklopiva stolića.

Dodatna oprema u paketu: prekrivač (navlaka) za roštilj, hvataljka za rešetke, žarač, kamena ploča u dva dijela, dvije inox ploče.
Tehničke karakteristike

Visina: 130 cm
Promjer: 57 cm
Presjek grill rešetke: 46 cm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi