Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Grill Guru kamado, best buy keramički roštilji!

Grill Guru kamado, best buy keramički roštilji!

Nizozemska tvrtka 200° Fahrenheit kroz brandove The Bastard, Grizzly Grills i Grill Guru isporučuje jedne od najboljih kamado roštilja i opremu za roštilje na europskom tržištu.Grill Guru roštilji i dodaci vrhunske su kvalitete, dizajnirani su i napravljeni za uživanje u roštiljanju u svim godišnjim dobima. I još nešto, kamado roštilji služe i za dimljenje te kuhanje, stoga su najsveobuhvatniji roštilji na svijetu!
 

Što 200° Fahrenheita čini drugačijim?


Naša je strast roštiljanje na otvorenom. Priprema ukusne hrane na otvorenom koristeći najbolje alate. Smatramo da svatko trebao upoznati najbolji način za roštiljanje: kamado roštilj. Zbog toga smo 2013. godine započeli sa stvaranjem vlastitog roštilja iz snova. Strast ostaje naša pokretačka snaga. Strast za ukusnim jelima, ali i strast za pravljenjem lijepih stvari. Ova se strast ogleda u našim brandovima: The Bastard, Grill Guru i Grizzly Grills. Dizajn, jednostavnost upotrebe i kvaliteta uvijek su naš glavni prioritet.


 

Grill Guru – vanjsko roštiljanje na lak način!


Vrhunski roštilj Grill Guru dizajniran je i napravljen za uživanje u svim godišnjim dobima. Kakva god bila vanjska temperatura, Grill Guru uvijek ostaje na pravoj temperaturi. Bez obzira radite li roštilj za sebe, obitelj ili prijatelje, želite li brzo ili sporije grillanje, radite li hladno ili vruće dimljenje, pizzu, odreske ili tikvice na žaru, s ovim ćete roštiljima spremiti najfantastičnija jela tijekom cijele godine.

Grill Guru kamado dostupni su u dvije veličine - Medium Large a dostupan je i The Bastard Urban XL Complete kamado roštilj, istog proizvođača. Birajte kamado koji odgovara vašim potrebama.

Uz Grill Guru dodatke neprestano otkrivate nove mogućnosti. Na ovaj način stvarno dobivate najviše!Grill Guru roštilje s 20 godina garancije na vanjsku keramičku oplatu i s pokrivačem, žaračem i hvatalicom ploče uključenima u set potražite u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde. Dostava je brza i besplatna.
 

Grill Guru trikovi i savjeti


U priloženih šest videa pronaći ćete niz korisnih savjeta kako na jednostavan način pripremiti ukusnu perad, rebarca, odreske, dagnje, hambiće i naravno, neizostavni ananas!

Nabavite svoj kamado već danas i postanite pravi Grill Guru!