1. Početna
  2. Recepti
  3. Goveđi odrezak u de Buyer tavi by David Skoko

Goveđi odrezak u de Buyer tavi by David Skoko

Chef David Skoko pripremio je odrezak od istarskog goveda na povrću, a pri tome je koristio sjajno de Buyer željezno posuđe i pribor.U videu ćete osim sjajnog recepta kako spremiti sočan goveđi odrezak, naučiti i ponešto o željeznom posuđu, ali i o sjajnom gadgetu - de Buyer mandolini/rezaču za povrće s kojim ćete bez problema pripremiti sve sastojke iz ovog sjajnog recepta.
 

O de Buyer-u


Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer.

Francuzi vole reći da svaki dobar odrezak zaslužuje tavu de Buyera, onu čeličnu, s mineralom B, bakrenu ili aluminijsku, za prženje ili dinstanje. Kad odaberete svoju tavu nadživjeti će vas, a neće izgubiti na vrijednosti.

Jednako kvalitetni su i meki i tvrdi kalupi te čitav niz pribora za kuhinju. De Buyer posuđe rezultat je tradicije i neprekidne inovacije tako da u potpunosti udovoljava potrebama ugostitelja i kućnih chefova te onih koji to žele postati.Dani de Buyera traju do 15. kolovoza 2021. u svima dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Puli i Ljubljani, kao i na web shopu.