1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. DOSTUPNO! Grill King plinska pizza pećnica

DOSTUPNO! Grill King plinska pizza pećnica

Prošla je sve provjere kako bismo bili sigurni da ćete dobiti pećnicu uz koju možete opušteno uživati pripremajući svoju omiljenu pizzu. Od sada i vi možete biti pravi pizzaiolo.U našoj knjižici s receptima pronaći ćete recepte za izradu tijesta, umaka i raznovrsnih pizza. Slijedite sigurnosne i tehničke upute, oslobodite maštu i razveselite svoje društvo, a posebno djecu.
 

Zašto je pizza iz Grill King pećnice tako ukusna?


Zato jer postiže unutrašnju temperature do 500 °C, baš kako treba da biste ispekli pizzu za 60 do 90 sekundi, ovisno kakvu želite vi i vaše društvo gdje god se nalazite. Svakako je lopaticom okrenite jednom do dva puta kako bi se ravnomjerno ispekla i dobila leopard uzorak po rubu.


 

Kratko vrijeme za pripremu


Ovaj Grill King model pećnice lako je prenosiv, teška je samo 10,5 kg, možete s njom otići na izlet kad poželite. Trebat će vam tek pola sata za postizanje radne temperature, a nakon toga samo 10 do 15 minuta za održavanje temperature.

Važno je da unaprijed pripremite tijesto, osnovni umak i ponesete svježe sastojke.


Može i meso te povrće


Osim pizze, ova pećnica omogućuje pečenje mesa, povrća, kolača i drugih jela. Potrebno je koristiti prikladne gusane tave radi visoke temperature koju pećnica postiže. Pogledajte kako se Grill King sljubljuje s janjećim kotletićima. Raj za nepce!


 

Platite manje da biste dobili više


Posebno smo pazili na cijenu i kvalitetu, zato se u osnovnom paketu nalazi (gratis) lopata za pizzu, priključak za plin i naravno torba. Drugim rječima, samo u LONCI&POKLOPCI by Bajde nudimo i bogatu opremu bez dodatnih troškova.Uvjereni smo da je ovo početak jednog novog i drugačijeg druženja uz pizze kojima nitko neće odoljeti.

Uživjate uz Grill King!