Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Dani Korkmaza - vrhunsko, a nikad povoljnije!

Dani Korkmaza - vrhunsko, a nikad povoljnije!

Zavirite u naš katalog s popustom od 50%, pronađite ono što vam treba, i ne zaboravite da je cjelokupan Korkmaz asortiman izvan sjajnog kataloga na popustu od 30%.


Vrhunsko, a nikad povoljnije!


Korkmaz je svjetski brend. Sjaj vrhunske tehnologije i brige za kvalitetu prepoznat je u više od 100 zemalja svijeta. Sam vrh svjetske kvalitete Korkmaz je osvajao velikim entuzijazmom, kontinuiranim ulaganjem u inovaciju, kvalitetu i ljude od 1972. godine. 


Sigurnost je kvaliteta


Dani Korkmaza u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde pružaju vam jedinstvenu priliku da dopunite svoj kuhinjski arsenal s vrhunskom opremom za kuhanje, setovima posuđa vrhunske kvalitete, express loncima različite veličine, velikim i malim loncima i posudama od nehrđajućeg čelika, tavama i mnogobrojnim priborom i uređajima koji vam trebaju a niste se usudili naprezati svoj kućni budget.  


Uštedite čak do 50%


Pripremili smo za vas sjajan katalog Korkmaz opreme za kuhanje s više od 20 odličnih artikala na sniženju od čak 50% za sve načine plaćanja. 
I to naravno nije sve, svi ostali Korkmaz artikli za vrijeme Dana Korkmaza dostupni su za 30% popusta također za sve oblike plaćanja.
 

Dani Korkmaza, dani dobrih odluka!


U trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Puli pogodnost ostvarujete kupovinom već iznad 399 kuna, dok u web trgovini nema kupovnog praga. Dani Korkmaza počinju 1. veljače i traju do 15. ožujka. Na web shopu Dani Korkmaza premijerno počinju već u nedjelju, 31. siječnja. Na vama je samo odabrati!
 

 Katalog proizvoda sniženih za 50% 


Odaberite ovu kategoriju i pregledajte ponudu proizvoda sniženih čak 50%.


 

 Katalozi proizvoda sniženih za 30% 


Odaberite željenu kategoriju i pregledajte ponudu proizvoda sniženih 30%.